ICT Automation Specialist

Patria Oyj:n konsernitoimintojen vastuulla on kehittää, koordinoida ja tuottaa Patria konsernin yhteisiä palveluja mm. henkilöstö-, talous-, tietotekniikka-, laki- ja yritysturvallisuusasioissa. 

 

Etsimme nyt Patria Oyj:n tietohallintoon Tampereelle

ICT AUTOMATION SPECIALISTIA

vastaamaan konsernimme RPA -kehityksestä.

 

ICT Automation Specialistina pääset edistämään Patrian konsernin ja liiketoimintojen prosessien automaatiota kehittämällä täysin uusia ohjelmistorobotteja sekä pitämällä huolen jo olemassa olevien robottien toimivuudesta. Työkavereinasi ovat tietohallinnon tiimin lisäksi 10 ohjelmistorobottia, jotka työskentelevät pääosin talouden ja HR:n saralla. Esimiehenäsi toimii ICT-kehityspäällikkö.

Positio on Patrialla suhteellisen uusi, joten pääset kehittämään työnkuvaa omannäköiseesi suuntaan ja jättämään kädenjälkesi Patrian koko konsernin ohjelmistorobotiikkaan.

Etsimme tehtävään itseohjautuvaa ja robotiikasta innostuvaa tekijää, jolla on vahvaa osaamista Pythonista joko opintojen, harrastuksien tai työn puolesta. Python on kehityksessä pääsääntöinen työkalu UIPathin lisäksi.

RPA-kehityksen lisäksi työnkuvaa on mahdollista laajentaa myös muille toimialueille kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit päästä perehtymään myös esimerkiksi sovelluspaketoinnin kehittämiseen (VBScript/ Powershell) tai tietokanta-asiantuntijatehtäviin (MS SQL/ Oracle). Pääpaino on kuitenkin RPA-tehtävissä.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

 

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemus palkkatoiveineen osoitteesssa www.patria.fi. Viimeinen hakupäivä on 31.7. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista saat Personnelin henkilöhakukonsulteilta Kaisa-Maria Kokkoselta (044 588 6109) 8.7. saakka ja 23.7 lähtien Ulla Kaupilta (050 466 106).

 

 

Haku päättyi

31.07.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria Oyj

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.