ICT-Projektipäällikkö

Oletko Senaatin uusi ICT-projektipäällikkö?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä erilaisissa kehityshankkeissa. Toimit yhdessä erilaisten sidosryhmien kanssa, vastaat projektien suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta. Projekteista osa liittyy turvatekniikkaan ja valvomotoimintaan, mutta myös muut, ICT-liitännäiset projektit kuuluvat työnkuvaan.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Odotuksemme ovat

  • soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai ylempi)
  • vankka kokemus ICT-projektipäällikön tehtävistä
  • kokemusta monitoimittajaprojekteista.

Arvostamme myös liiketoimintalähtöisyyttä, laaja-alaista ICT-osaamista ja kiinteistöjen turvatekniikan, tietoturvan sekä valvomotoiminnan tuntemista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Jussi Hirvelä (soittoajat 4.12. klo 9-11 ja 11.12. klo 15-16.30), p. 040 527 1019.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 15.12.2019.

Haku päättyi

15.12.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion työympäristö- ja toimitila-asiantuntijana toimiva liikelaitos. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehdä Suomen valtiosta uusien työnteon tapojen edelläkävijän ja luoda työympäristöjä joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. Huolehdimme valtion kiinteistövarallisuudesta yhteiskuntavastuullisesti ja luomme osaamisellamme arvoa yhteiskunnalle.