ICT-ratkaisuliiketoiminnan johtaja

Muuta idylliseen kylien kaupunkiin Loviisaan, tai tee työsi mistä haluat. Kummin vain, niin tule innostuneeseen  porukkaan tekemään Itä-Uudestamaasta paras digi-ajan alue asua ja yrittää.

Haemme yritysten ICT-ratkaisuliiketoiminnan johtajaa

LPOnet hakee kasvua yritysasiakassegmentissä ja panostaa yrityksille suunnattuihin ICT-palveluihin ja -ratkaisuihin nostamalla toiminnan omaksi liiketoiminta-alueekseen. Tätä liiketoimintaa, ”sisäistä startupia” käynnistämään ja kasvattamaan haemme nyt yritysten ICT-ympäristöt tuntevaa kovan tason myyjää ja liiketoiminnan johtajaa, joka kykenee rakentamaan tästä segmentistä oman liiketoiminnan.

Miksi kannattaa tulla töihin LPOnetiin?

 • LPOnet on 1931 perustettu ja täysin uudistunut tele-alan operaattori. Olemme paikallisten asiakkaittemme omistama ja siten hyvin asiakaslähtöinen ja pitkäjänteinen.
 • Tarjoamme valokuituliittymien kautta huipputasoisia TV- ja laajakaistapalveluita sekä IT-palveluita.
 • Palvelemme tutkitusti paremmin. Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on tyytyväinen kuitupalveluumme ja asiakkaamme suosittelevat meitä tuplasti enemmän kuin palvelualalla yleensä.
 • Markkinajohtajana ja edelläkävijänä valokuitutoiminnassa, meillä on vastuu jatkuvasti kehittää toimintaamme. Meillä on myös tutkitusti hyvä olla töissä. Noin 30 henkilön organisaatiossamme jaetaan vastuuta ja rakennetaan yhdessä uutta omaa Voittajakulttuuria. 
 • Tarjoamme useita arvostettuja työsuhde-etuja, kuten työterveyshuollon, kotilaajakaistan, älypuhelin- edun, lounasedun sekä alennuksia laitteista ja palveluista.
 • Meillä on ajanmukaiset työvälineet ja ergonomiatuotteet sekä mukavat ja modernit työtilat, mutta meillä on myös mahdollisuus laajaan joustotyöhön. Tarjoamme hyvän mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä. Ja ennen kaikkea, meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä kivojen ja innostuneiden työkavereiden kanssa.
 • LPOnet tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä elämänmuutos muuttamalla idylliseen, kylien kaupunkiin Loviisaan (työsuhdeasunto mahdollinen). Joustotyön ansiosta työ ei toisaalta ole paikkaan sidottu, vaan voit työskennellä kotonasi missä vain.

Millainen on työtehtäväsi?

 • Tehtävässä vastaat yritysasiakassegmentin kasvusta ja tuloksellisuudesta vastaamalla itse myynnistä sekä yhdessä muun organisaation kanssa ratkaisusuunnittelusta ja palvelutuotteistuksesta.
 • Odotamme sinulta
  • kokemusta ICT-ratkaisujen myynnistä ja suunnittelusta yrityksille
  • tavoitteellisen toiminnan organisointikykyä
  • tuntemusta liiketoiminnan organisoimisesta resursoinnin, alihankinnan ja ostojen sekä talouden osalta
  • soveltuvaa teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulutusta tai vastaavia tietoja ja taitoja sopivalla osaamistaustalla
  • hyviä esimiesvalmiuksia
 • Tehtävän kannalta merkittävässä roolissa ovat vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä hyvä asiakaspalveluosaaminen. Sinulle on luontevaa esittää asiat selkeästi ja perustellusti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tehtävässä menestymisen avaimia ovat tavoitteellisuus, systemaattisuus ja ahkeruus yhdistettynä pitkäjänteiseen ja proaktiiviseen työskentelyyn yhteistyötahojen kanssa.
 • Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ja kehittymismahdollisuuden modernissa ICT-alan yrityksessä.

Miten haet?

Hae viimeistään 31.8.2019 www.personnel.fi -sivujen kautta. Ota rohkeasti yhteyttä Ariin, hän auttaa sinua pääsemään innostavaan liiketoimintaan mukaan:

Ari Ripatti, Personnel Oy

puh. +358 44 734 0350, s-posti: ari.ripatti@personnel.fi

Haku päättyi

31.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Loviisa

logo: LPOnet

Vuonna 1931 perustettu LPOnet on moderni asiakasomisteinen kuitu-, tietoliikenne- ja IT-palveluyhtiö, joka itäuusmaalaisena yhtiönä panostaa vahvasti alueen valokuituverkkoihin, laajakaista-, Internet-, TV- ja IT-palveluihin sekä paikalliseen asiakaspalveluun. Yhtiö investoi merkittävästi valokuituverkon rakentamiseen itäisellä Uudellamaalla. Yhtiö palvelee asiakkaitaan paikallisesti, asiakaspalvelupisteissään Loviisassa ja Porvoossa. Yhtiö on Finnet-liiton jäsen.