Analyytikko / Controller

Ilmarisen eläkevastuiden katteena on yli 48 miljardin euron sijoitusvarallisuus ja olemme Suomen suurimpia sijoittajia. Ilmarinen on kansainvälisesti arvostettu toimija, vastuullinen sijoittaja ja aktiivinen omistaja. Pääoma-, velkapääoma- ja infrastruktuurisijoitukset -osastomme vastaa sijoituksista listaamattomiin kohteisiin ja yhdeksän hengen tiimimme sijoittaa varoja maailmanlaajuisesti sekä rahastojen kautta että suorina sijoituksina kattaen eri instrumentit aina seniorlainoista osakepääomaan. Osaston hallinnoimien sijoitusten yhteisarvo on noin 7 miljardia euroa.  

 

Liity joukkoomme ANALYYTIKKO / CONTROLLER,

 

tehtävässä pääset vastaamaan potentiaalisten credit-hankkeiden (velkarahastot, lainat ja rinnakkaissijoitukset) analysoinnista ja arvonmäärityksestä sekä näihin liittyvien sijoitusesitysten laatimisesta. Lisäksi vastuullasi ovat hankkeisiin liittyvät due diligence -prosessit ja niiden koordinointi. Seuraat työssäsi aktiivisesti sijoitusmarkkinoita erityisesti credit-markkinan osalta.

Olennainen osa työtäsi on analyytikon tehtävien lisäksi huolehtia taloudellisen tiedon tuottamisesta osastomme päätöksenteon tueksi, joten odotamme sinulta kiinnostusta ja osaamista järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Tulet mahdollisesti toimimaan myös osastomme eFront-investointiohjelmiston pääkäyttäjänä tuottaen dataa salkunhoitajien päätösten tueksi.

Toivomme, että sinulta löytyy muutaman vuoden ajalta kokemusta velkasijoittamisesta sekä analyytikon tehtävistä. Lisäksi omaat halua kehittyä listaamattomien sijoitusten parissa. Sinulla on vahvat tiedot ja taidot yritys- ja luottoanalyysissa. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esim. KTM, DI tai VTM.

Osastomme toiminta on kansainvälistä, joten sinulta löytyy matkustusvalmiutta ja sujuva englannin kielen taito.

 

Työ tarjoaa sinulle:

  • monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työn credit-sijoituskohteiden analyysin sekä controller-tehtävien parissa,
  • osaavat työkaverit ja energisen työyhteisön,
  • viihtyisät tilat Ruoholahdessa, jotka mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa,
  • hyvän arjen: osaava johtaminen, vastuullisuus ja työkyvyn tukeminen ovat osa jokaista työpäivää,
  • kilpailukykyisen palkitsemiskokonaisuuden ja edut.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiyhteistyökumppanimme Personnel Groupin konsulttijohtaja Jouni Valtimo (p. 044 254 5929).

Hae tehtävää sunnuntaihin 17.11.2019 mennessä alla olevan painikkeen kautta ja liity joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä eläkevarojen sijoittamisen parissa.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Haku päättyi

17.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

Toimiala

Vakuutusyhtiö

logo: Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Tarjoamme parempaa työelämää.

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä. Meillä on mielenkiintoiset ja monipuoliset työt, toimivat työvälineet sekä mukavat ja osaavat työkaverit. Viihtyisissä työtiloissamme voit etsiä oman tapasi tehdä töitä. Tuemme vahvasti työntekijöidemme työkykyä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Tule tekemään parempaa työelämää kanssamme!

Katso ja lue lisää Ilmarisesta ja ihmisistämme