Infrapalveluiden johtajan virka

Haemme Nokian kaupungin infrapalveluiden johtoon aktiivista kehittäjää ja vahvaa osaajaa. Infrapalveluiden johtajana vastaat kaupungin katu- ja viheralueiden sekä ulkoliikuntapaikkojen rakentamisesta ja rakennuttamisesta sekä kunnossa- ja ylläpidosta. Huolehdit tulosalueesi toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta.

Sinulla on merkittävä rooli kaupungin kehittämisessä ja kuulut kaupunkikehityspalveluiden johtoryhmään. Työssäsi osallistut aktiivisesti myös seudulliseen yhteistyöhön.

Nokian kaupungin infrapalveluissa työskentelee 45 vakituista henkilöä ja vuositasolla näiden lisäksi noin 10 kausi- ja kesätyöntekijää. Tulosalueen kokonaisbudjetti on noin 16 miljoonaa euroa.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja hyvä toimialan tuntemus. Tehtävä edellyttää hyviä esimiestaitoja ja johtamisosaamista sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme valittavalta kehittämislähtöistä ajattelutapaa ja vahvaa asiakaslähtöisyyttä.

Viran palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi.
Virantäytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 20.9.2019 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Tarvittaessa voi jättää kirjallisen hakemuksen: Nokian kaupunki, kaupunkikehityspalveluiden kirjaamo, PL 2, 37101 Nokia, kuoreen merkintä: Infrapalveluiden johtaja.

Haku päättyi

20.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Nokia