Integraatioarkkitehti

Tiedetään, tiedetään. ATK-osaajat (kuten sinä) ovat kuumaa kamaa työmarkkinoilla. Johtuu varmaan siitä, että digitalisoitavia hommia on niin paljon. Siksi haluamme sinut meidän työkaveriksi, integraatioiden asiantuntija.

Mikä homma?

Tässä työssä saat vastuun koko integraatiotekemisemme jatkuvasta kehittämisestä. Voit siis kerrankin hoitaa nämä asiat kuten ne olisi mielestäsi paras hoitaa. Tavasta saat neuvotella kollegoidesi kanssa, mutta johto ei tule tähän(kään) sormiaan laittamaan, vaikka onkin joskus vuosituhannen alussa palvelinkaapissa pyörinyt.

Tärkeintä on integraatiotekemisen luotsaaminen eteenpäin. Vaikka meille muutama insinööri ja nörttikin on joukkoon lipsahtanut, niin emme ole insinööritalo ja siksi kaipaammekin luotsilta kykyä kommunikoida ATK-asioita myös suomeksi.

Olemme toteuttaneet satoja integraatioita erilaisten HR-järjestelmien välillä eräajoista apeihin ja väkisinkin siinä on jotain osaamista tiimiin tarttunut. Tietoa siirretään asiakkaidemme ja oman työmme helpottamiseksi. Nykyaikainen HR ei halua enää olla tiedon tallentaja ja siirtäjä. Mahdollistamme asiakkaillemme keskittymisen asiantuntijatyöhön sormenpäiden kuluttamisen sijaan. Integraatioiden luotettavuus on myös ehdoton edellytys asiakkaidemme palkanmaksun oikeellisuudelle.

Integraatiot toteutetaan integraatioalustan kautta. Alustana on käytetty nyt Frends-nimistä tuotetta, mutta se voi myös olla jokin ihan muu tulevaisuudessa.

Tietätkö miten tästä olisi hyvä jatkaa?

Oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan tekemistä voi löytyä myös muun sovelluskehityksen sekä ohjelmistorobotiikan saralta. Tai sitten voit keskittyä integraatioihin.

Millaista tyyppiä etsimme?

Etsimme sellaista tyyppiä, joka tulee ottamaan vastuun integraatioiden kehittämisestä ja toteuttamisesta. Sinulla voi olla tausta nimenomaan integraatioiden toteutuksissa tekniikoilla X ja Y tai vaihtoehtoisesti vähintään ohjelmistokehityksestä .NET-kielillä. Jos molemmat löytyvät, niin hommahan on kuin sinulle tehty.

Et halua lähteä liikkeelle aina nollasta, vaan osaat valita ja hyödyntää myös valmiita tuotteita ja komponentteja. Tämä sen vuoksi, että meillä ei haluta tehdä kaikkea ihan itse.

Etsimämme hahmo on paitsi hyvä tyyppi, myös sydämeltään ainakin vähän nörtti.

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa.

Mitä saat vastineeksi menetetystä vapaa-ajasta?

Tarjoamme sinulle osaavan ja melko mukavan tiimin. Opitaan, nauretaan ja välillä itketään, mutta nautitaan matkasta. Mukavien kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, kuten yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus.

Tutustu nettisivuillamme ajatuksiimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä työtä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään su 28.4.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riku Honkanenriku.honkanen@integrata.fi, 050 387 5771.

Haku päättyi

28.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi