Järjestelmäoperaattori

Erillisverkot -konserni hakee

 Järjestelmäoperaattoria 24/7 Hallintakeskukseen

 Haemme Jyväskylän 24/7 Hallintakeskukseen järjestelmäoperaattoria, jonka tehtäviin kuuluvat erilaiset asiakaspalvelu- ja järjestelmähallintatehtävät. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Leijonaverkot Oy:öön.

Edellytämme hakijalta:

  • Valmiutta kolmivuorotyöhön
  • Soveltuvuutta ryhmätyöhön
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Tietotekniikka- ja tietoliikenneosaamista
  • Työtehtävään soveltuvaa koulutusta (ins.AMK) tai vastaavaa työkokemusta

Eduksi katsomme:

  • Työkokemusta asiakaspalvelu- tai järjestelmänhallintatehtävistä
  • ITIL -prosessien tuntemusta
  • Kyberturvaosaaminen
  • Molempien kotimaisten kielten hallintaa

Työ on kolmivuorotyötä ja vaatii hyvää paineensietokykyä. Kuukausipalkka määräytyy toimihenkilöiden ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesti lisäkorvauksineen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Vuoden 2020 aikana Hallintakeskuksessa alkaa kehitysohjelma, jossa järjestelmäoperaattoreiden osaamista kasvatetaan kyberturvallisuusalueella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 21.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry@erillisverkot.fi otsikolla ”24/7 Hallintakeskus”

Haku päättyi

21.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: Suomen Erillisverkot-konserni

Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

http://erveuutiset.erillisverkot.fi/