Järjestelmäsuunnittelija

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Järjestelmäsuunnittelijaa

Haemme tietoturva- ja tietoliikennehenkistä suunnittelijaa ja kehittäjää järjestelmäsuunnittelijan tehtävään. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Leijonaverkot Oy:öön.

Olet kiinnostunut palomuuritekniikoista ja sinulla on kokemusta eri palomuuritoimittajien ratkaisuista. Olet myös ollut käyttöönottamassa erilaisia palomuuriratkaisuja. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta palomuuritekniikan ja -alustojen tuottamien palvelujen ja niihin liittyvien työtehtävien sekä prosessien kehittämisestä. IP-tietoliikennetekniikan osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi.

Olet reipas, oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti. Projektimainen toimintatapa on myös sinulle tuttua. Vaativienkin asiakasratkaisujen muutoshallinta, ongelmien selvitys ja ratkaiseminen eivät jää sinulta tekemättä, vaan vastuu niistä tuntuu sopivalta haasteelta. Osaat kuvata suunnitelmasi ja ratkaisusi kirjallisesti ja pystyt kouluttamaan ratkaisusi myös muille asiantuntijoillemme.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa, Jyväskylässä tai Kuopiossa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Sajasalo p.0400464148 14.11.2018 klo 12-15 ja 15.11.2018 klo 12-15 välisinä aikoina.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 22.11.2018 mennessä.

Haku päättyi

22.11.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Espoo, Jyväskylä tai Kuopio

logo: Erillisverkot -konserni

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi