Kaukolämpöasentajia

Rekrytoimme nyt

Kaukolämpöasentajia

Kaukolämpöasentajana työskentelet kaukolämpöverkon ja lämpökeskusten monipuolisissa käyttö- ja kunnossapitotehtävissä sekä osallistut mahdolliseen varallaoloon.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta sähkö- tai konetekniikan alalta.

Arvostamme kaukolämpöalan ja mekaanisen kunnossapidon kokemusta sekä kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että yhteistyössä käyttö- ja kunnossapitohenkilöstön kanssa.

Työsuhteessa noudatetaan energiateollisuuden työntekijöiden työehtosopimusta. Kyseessä on vakinainen kokoaikatyö ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä hakuaikana 18.2.- 15.3.2019 antavat kaukolämpöjohtaja Seppo Järvinen 040 3355536 tai työpäällikkö Harri Luukkonen 0403355537 sekä rekrytointikumppanimme Personnel Group Mika Ahlfors 03 3138 0464

Teetämme valituille henkilöille suppean turvallisuusselvityksen sekä huumausainetestin.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.3.2019  mennessä osoitteessa www.personnel.fi

Haku päättyi

15.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Valkeakoski

logo: Valkeakosken Energia Oy

Valkeakosken Energia Oy on paikallinen ja palveleva energiayhtiö, jonka omistaa Valkeakosken kaupunki. Toimitamme ja siirrämme asiakkaillemme sähkön lisäksi edulliset sähkösopimukset, kaukolämpöä, maakaasua ja valokuitua. Palveluksessamme on 35 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 24 M€. Tutustu yritykseen tarkemmin