Kaupallinen johtaja

KAUPALLISEKSI JOHTAJAKSI TPI CONTROLIIN?

Haemme näkemyksellistä ja kokenutta myynnin ja markkinoinnin ammattilaista osaksi cleantech-alan asiantuntijaryhmäämme.

Näemme, että kiinteistöala tarvitsee uusiutumista, aitoa asiantuntijuutta sekä digitalisaation mahdollistamia palveluja. Haluamme avata ovia maailmaan, jossa tehokkuus, tuottavuus ja aidosti asiakaslähtöiset, innovatiiviset ratkaisut muuttuvat alan uusiksi käytännöiksi.

Toimintamme lähtökohtina ovat asiakasymmärryksen syventäminen, kannattava kasvu sekä henkilöstön osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Kaupallisen johtajan rooli on organisaatiossamme uusi. Odotamme valittavalta henkilöltä vaikuttavaa, aikaansaavaa ja innostavaa otetta. Tulet toimimaan merkittävässä roolissa yhtiön liiketoiminnan kasvattamiseksi ja osallistut toimintamme kehittämiseen ja johtamiseen osana johtoryhmäämme.

TEHTÄVÄSTÄ

Kaupallisena johtajana vastaat TPI Controlin valtakunnallisen myynti- ja markkinointiorganisaation tuloksellisesta toiminnasta. Vastuualueellesi kuuluu henkilöjohtamisen lisäksi uusien asiakkuuksien avaaminen, avainasiakastoiminnan kehittäminen sekä kaupallisten kumppanuuksien vahvistaminen. Vastaat myös omien nimettyjen asiakkaidesi tulosvastuullisesta myynnistä.

Olennaisena osana tehtävääsi sisältyy asiakaskokemuksen ja asiakashallinnan tiedolla johtamisen kehittäminen, joka on merkittävässä roolissa TPI Controlin strategisen tavoitetilan saavuttamisessa. Tehtävä sisältää toteutuneeseen yrityskauppaan liittyvää muutosjohtamista sekä siitä syntyneiden uusien synergiaetujen täyden potentiaalin hyödyntämistä TPI Controlin brändin ja ydinviestin vahvistamisessa.

OLISITKO SINÄ ETSIMÄMME HENKILÖ?

Olet urasi aikana johtanut tuloksellisesti myyntiä ja markkinointia ja omaat entuudestaan laajat verkostot kiinteistöalan päättäjien keskuudessa. Sinulta löytyy kokonaisvaltaista näkemystä ja aikaansaavaa otetta myynnin ja markkinoinnin parhaiden toimintatapojen rakentamiseen sekä asiantuntijoidemme ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Kykenet kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaiden todelliset tarpeet ja vastaamaan niihin kaupallisen palvelumuotoilun avulla, yhdessä kehitystiimimme kanssa.

Et ole pelkästään lukujen kautta johtava esimies, vaan asiakasrajapinnassa luontevasti viihtyvä ja helposti lähestyttävä henkilö, joka johtaa omalla esimerkillään, henkilöstöä innostaen ja kannustaen.

Hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle antaa soveltuva korkeakoulututkinto, kokemus myynnin johtamisesta ja näyttöä tuloksellisuudesta, vahvat verkostot toimialalla sekä valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä toimimiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen avaintehtävän, jossa pääset kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä aidosti kehittämään ja uudistamaan toimintaamme ja toteuttamaan tahtotilaamme uudistaa kiinteistötoimialan käytäntöjä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa TPI Controlin toimitusjohtaja Ari Korhola (p. 050 550 4801) pe 4.10 klo 9-10 tai ti 8.10. klo 14-15. Muina aikoina voit olla yhteydessä Personnelin konsulttiin Janne Metsään (p. 040 090 9927).

Hae tehtävää maanantaihin 14.10 mennessä alla olevan linkin kautta ja liity asiantuntevaan joukkoomme.

Haku päättyi

14.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa / Pirkkala

Toimiala

Cleantech

logo: TPI Control Oy

TPI Control – hyvinvoivia kiinteistöjä, tyytyväisiä käyttäjiä

Olemme sisäolosuhteiden hallinnan tunnettu ja arvostettu asiantuntijaryhmä ja kontrolleri. Osaaminen, vastuunotto ja innostus onnistumiseen tekevät meistä halutun bisneskumppanin.

Hyvinvointia ja kestäviä tuloksia syntyy, kun lämmönsiirtoa, ilmanvaihtoa ja kiinteistötekniikkaa johdetaan kokonaisuutena, tutkitulla tiedolla. Tulosten perusteella suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, joiden avulla kiinteistötekniikka ja sen kunnossapito toimivat tehokkaammin. Asiantuntijatiimimme vie kiinteistöjä kohti taloudellisempaa, ekologisempaa ja terveellisempää huomista.

Toimipisteemme sijaitsevat Pirkkalassa, Vantaalla ja Keravalla ja yrityksessämme työskentelee n. 50 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 5,6 M€ ja käytämme 15% liikevaihdostamme tuote- ja palvelukehitykseen.