Kaupallinen johtaja

Etsimme nyt ydinjoukkoomme

Kaupallista johtajaa

Vastaamaan yrityksemme kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista.

Yrityksemme on voimakkaassa kasvuvaiheessa ja sen liiketoiminta tulee lähivuosina lisääntymään merkittävästi. Tehtävässä oletkin alussa pienen ja tehokkaan tiimin toiminnan käynnistäjä ja rakentaja, ja tulevaisuudessa luomasi isomman organisaation johtaja.

Taustaltasi olet myynnin sekä markkinoinnin osaaja, tekijä ja eteenpäin viejä. Sinussa on sosiaalisuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta, energiaa ja tavoitteidesi ylittäminen on sinulle tuttua. Osaat johtaa itseäsi ja pidät organisaatiosi tekemistä jatkuvasti aktiivisesti ja suunnitelmallisesti yllä.

Asiakaskohtaamisissa olet uskottava ja ammattitaitoinen. Ymmärrät kokonaisuuksia ja osaat rakentaa tuotteidemme ja konseptiemme kautta aitoa ja pitkäkestoista lisäarvoa asiakkaillemme.

Taustasi on kaupallinen ja/tai tekninen, mielellään korkeakoulutasoinen. Ymmärrät liiketoiminnalliset prosessit ja tuotannollisen toiminnan periaatteet.  Strateginen ajattelu on yksi vahvuuksistasi ja kansainvälinen myynti on sinulle tuttua. Esiinnyt hyvin ja luontevasti myös englannin kielellä. Muu kielitaito on sinulle etu.  Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ilmaiset itseäsi selkeästi myös kirjallisesti.

Teet liikkuvaa työtä, ja työskentelet Kärsämäen tehtaallamme vähintään 1 päivän viikosta. Muutoin voit työskennellä mistä vain, esimerkiksi Tampereelta tai Oulusta. Muuta, lähinnä kansainvälistä, matkustamista tulee ainakin 50 päivää vuodessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Heikki Laitala, p. 040 726 3395 heikki.laitala@personnel.fi ja Tracegrow Oy:n toimitusjohtaja Mikko Joensuu p. 050 581 3267 mikko.joensuu@tracegrow.com

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 20.10.2019 mennessä verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

20.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Oulu / Tampere

logo: Tracegrow

Tracegrow on vuonna 2012 perustettu suomalainen cleantech-yritys, jonka liiketoiminnan ydin perustuu kiertotalouteen. Yritys on kehittänyt ainoana yrityksenä maailmassa suurta huomiota ja palkintoja saavuttaneen teknologian, jonka avulla käytettyjen alkaliparistojen hivenaineista, sinkistä ja mangaanista, voidaan valmistaa tehokkaita ja puhtaita, maailman ekologisimpia sinkki- ja mangaanipohjaisia mikroravinnetuotteita maanviljelyyn. Tracegrow Oy on käynnistänyt tuotannollisen toiminnan uudessa Kärsämäen tehtaassaan kesällä 2018. Lisätietoja www.tracegrow.com