Kehittämispäällikkö

Etsimme uutta avainhenkilöä työyhteisöömme.

Kehittämispäällikkö

Vastaat Vallin Ikäteknologiakeskuksen toiminnasta ja taloudesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit keskuksen työntekijöiden esimiehenä sisältötehtävien osalta. Osallistut johtoryhmän jäsenenä myös Vallin toiminnan kehittämiseen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, ikäteknologia- ja järjestötuntemusta sekä viestinnän sisältöosaamista ja kykyä hyödyntää sosiaalista mediaa. Lisäksi edellytämme valmiuksia tiimityöskentelyyn ja hyviä sosiaalisia taitoja työskennellä erilaisissa verkostoissa. Englannin kielen hyvä hallinta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävistä antavat konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel, p. 0500 462 550 ja toiminnanjohtaja Virpi Dufva ke 18.4. klo 14 -16 ja to 19.4 klo 13 -15, p. 050 365 4664. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.4. mennessä Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Haku päättyi

26.04.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry on vuonna 1953 perustettu valtakunnallinen vanhusalan kehittäjä ja asiantuntija. Teemme työtä paremman vanhuuden puolesta yhdessä eri puolella Suomea olevien 70 jäsenyhteisömme kanssa. Tuomme kuuluviin järjestölähtöisen vanhustyön ja vanhojen ihmisten äänen. Ikäteknologiakeskus on Valli ry:n asiantuntijakeskus, joka edistää ikäihmisten osallisuutta digitalisaatiossa, lisää alan toimijoiden yhteistyötä ja välittää tietoa ikäteknologiasta.

Lisätietoja Vallista: www.valli.fi