Kehittämispäällikkö

Haemme toimistoomme Helsinkiin

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat Sairaanhoitajaliiton tutkimus- ja kehittämistoiminnasta. Seuraat aktiivisesti terveysalan ja sairaanhoitajan ammatin kehitystä sosiaali- ja terveys-, koulutus-, tiede- ja työvoimapolitiikan osalta, erityisesti hoitotyön johtamisen ja sairaanhoitajakoulutuksen osalta. Vastaat kyselyiden, suositusten, kannanottojen, lausuntojen ja tiedotteiden sekä muiden julkilausumien valmistelusta. Vastaat asiantuntijatiedon sisällöistä, tiedonhankinnasta ja tuottamisesta sekä asiantuntijatoiminnan tavoitteellisen työn koordinoinnista ja yhteistyöstä liiton tarkoitusten edistämiseksi. Osallistut Sairaanhoitajaliiton urapalveluiden, jäsenpalvelun ja jäsenhankinnan kehittämiseen ja markkinointiin, annat jäsenneuvontaa erityiskysymyksissä ja osallistut liiton yhteiseen jäsenpalveluun. Toimit Sairaanhoitajaliiton valtuuttamana asiantuntijana erilaisissa työryhmissä, verkostoissa ja hankkeissa. Teet tiivistä yhteistyötä Tehyn ja sen yhteistyöjäsenjärjestöjen ja muiden sidosryhmien kanssa asiantuntijuusalueellasi sekä osallistut tarvittaessa yhteistyöhön kansainvälisten jäsenjärjestöjen kanssa. Raportoit suoraan liiton puheenjohtajalle ja toimit esittelijänä liiton hallitukselle.

Edellytämme sairaanhoitajan koulutusta ja mielellään tohtorin tutkintoa, aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Järjestötoiminnan tuntemus on suotavaa.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, mukavat ja ammattitaitoiset työtoverit sekä mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen terveydenhuoltoon. Tehtävä on määräaikainen, kestäen vuoden 2019 loppuun saakka.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 13.12.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela, to 29.11. klo 9 -10 ja ti 4.12. klo 13 – 15, p. 050 324 1955 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 10.12.2018 mennessä Personnel Groupin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Haku päättyi

10.12.2018

Työsuhde

Määräaikainen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Sairaanhoitajaliitto

Yli 90 vuotta osaamista, tietoa ja välittämistä.

Sairaanhoitajaliitto on merkittävä terveydenhuollon vaikuttaja sairaanhoitajia koskevissa asioissa. Tehtävänämme on kehittää hoitotyötä, antaa ammatillista tukea ja edistää sairaanhoitajien asemaa asiantuntijoina. Meihin kuuluu lähes 50 000 hoitotyön ammattilaista. Joukossamme on sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja ensihoitajia (AMK). www.sairaanhoitajat.fi