KEHITYSINSINÖÖRI / TIIMINVETÄJÄ

Haemme Punkalaitumelle

KEHITYSINSINÖÖRIÄ / TIIMINVETÄJÄÄ

vastaamaan tehtaan puuosaston toiminnan kehittämisestä sekä tiimin johtamisesta. Yhtiö investoi automaatioon eli haemme henkilöä, jolla on kykyä ja halua kehitystoimintaan. Apunasi on tuotantojohtaja sekä ammattitaitoinen henkilöstömme. Tehtävä on kehittämisen ohella vahvasti myös esimiestyötä ja pitää sisällään henkilöstön osallistamista uudistuksiin. Olet tiimityötaitoinen ja pystyt ohjaamaan henkilöstöä sekä olemaan tukena.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä. Toivomme, että olisit toiminut puuteollisuudessa ja sinulla olisi kokemusta numeerisesti ohjattujen koneiden kanssa työskentelystä (esim. CNC-koneet). Ymmärrät myös tuoterakenteita ja kustannuslaskentaa. Kokemus L7 (Visma) toiminnanohjausjärjestämästä tai muista toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi. Myös Lean menetelmien tuntemuksesta on etua tehtävän hoitamisessa. Ylipäätään tuotannonohjauksen ymmärtäminen kokonaisuudessaan on tehtävän hoitamisen kannalta oleellista.

Toimintaotteeltasi olet yhteistyökykyinen ja innovatiivinen sekä kykenet toimeenpanemaan asioita. Esimiehenä olet organisointi- ja päätöksentekokykyinen. Olet helposti lähestyttävä ja saat organisaatioon luottamukselliset suhteet. Odotamme sinulta pitkäaikaista sitoutumista tehtävään.

Tule kehittämään perinteikästä suomalaista tehdasta. Saa hyvät puitteet kehitystyölle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 03 3138 0488. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä Personnel Groupin kotisivujen kautta www.personnel.fi

Haku päättyi

25.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Punkalaidun

logo: SHT-Tukku

SHT-Tukku Oy on vakavarainen suomalainen puuteollisuusyritys, joka harjoittaa myös maahantuontia ja tukkukauppaa. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Punkalaitumella eteläisellä Pirkanmaalla. SHT työllistää 130 henkilöä ja sen liikevaihto on 13 M€.  Yrityksen valmistuksen päätuotteita ovat arkut ja uurnat ja se on toimialan markkinajohtaja. Kotimainen valmistus on tärkeää yritykselle ja sen menestyksen pohjana ovat jatkuvasti kehittyvä korkealaatuinen valikoima, erinomainen palvelu, asiakaslähtöisyys sekä motivoitunut ja osaava henkilökunta. Yhtiöön kuuluvat myös Seita Wood-niminen erikoispuusepäntehdas, joka tekee sopimusvalmistuksena mm. koulujen ja päiväkotien kalusteita sekä merkittävä kukka- ja sisustustarvikkeiden tukkukauppa Selja T. SHT-Tukku Oy:n omistajina on n. 300 suomalaista yrittäjää perheineen eri puolilta Suomea. Lisätietoja: www.sht-tukku.fi