Kehityspäällikkö

Haemme Elenia Lämpöön Hämeenlinnaan vakituiseen työsuhteeseen energistä

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Energia-alan ja yhtiömme uudistuessa etsimme Elenia Lämmölle nykyisten ja uusien tuotteiden, palveluiden ja liiketoimintakonseptien kehittämistyöhön asiakassuuntautunutta ja aktiivista henkilöä kehityspäälliköksi.

Kehityspäällikkönä vastuullasi on kilpailukykyisten asiakasratkaisujen tuottaminen yhteistyössä organisaatiomme eri yksiköiden ja kumppaneidemme kanssa. Tehtävässäsi olet tekemisissä lämmitys- ja jäähdytysratkaisujemme sekä niihin liittyvien palveluiden kanssa, painottuen eri etähallinta- sekä lämpöpumppu- ja hybridiratkaisuihin.

Osaat yhdistää asiakkaiden odotukset sekä liiketoiminnan tarpeet, ja siten hallitset hyvin kokonaisuuksia, joita ratkaisujen kaupallistaminen vaatii. Nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa. Olet ratkaisuhakuinen kehittäjä ja kykenet järjestelmällisesti viemään useita hankkeita samanaikaisesti eteenpäin. Et pelkää tarttua haasteisiin ja ottaa vastuuta. Edellytämme itsenäistä, mutta yhteistyökykyistä ja innostavaa otetta työhön.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, mielellään korkeakoulutasoista koulutusta, sekä tuntemusta lämmitysteknologioista ja/tai modernista talotekniikasta ja -automaatiosta. Toimialaan liittyvä digitaalinen osaaminen voi olla myös yksi vahvuuksistasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, laaja-alaisen ja vaihtelevan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Tarjoamme myös mukavan työyhteisön, jossa henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja kehitysjohtaja Tero Holappa, puh.  040 776 2097. Tutustu tehtävän taustoihin myös täällä: www.elenia.fi/kehityspaallikko

Oletko sinä etsimämme kehityspäällikkö? Jätä hakemuksesi ja CV:si 5.6.2019 mennessä osoitteessa http://www.elenia.fi/ura

Elenia-konsernin muodostavat sähkönjakelupalveluja tarjoava Elenia Oy sekä sen tytäryhtiöt Elenia Lämpö Oy, Elenia Palvelut Oy ja Elenia Finance Oyj. www.elenia.fi

Haku päättyi

05.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Hämeenlinna

logo: Elenia Lämpö Oy

Elenia toimii sadan kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Sähkön ja lämmön jakelu on palvelumme arjen turvaamiseen ja sujumiseen joka päivä. Tuotamme palvelut asiakkaillemme ja yhteiskunnalle yhdessä kumppaniverkostojemme kanssa. Alan edelläkävijänä rakennamme älykästä sähköverkkoa sekä tuotamme ympäristömyönteisiä lämmitysratkaisuja. Elenia tarjoaa mahdollisuudet kehittyä alan huippuasiantuntijaksi rohkeasti uudistuvassa ja osaavassa työyhteisössä.