Key Account Manager

Haemme

Key Account Manageria

vastaamaan asiakassuhteiden kehittämisestä ja tavoitteiden toteutumisesta nimetyissä ketjuasiakkaissa. Päivittäinen työsi sisältää asiakaskontaktien lisäksi tiivistä yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin ja logistiikan kanssa sekä säännöllistä yhteydenpitoa Pohjoismaiseen organisaatioomme. Tuot mukanasi uusia ajatuksia, ideoita ja näkemystä kokonaisvaltaisesta liiketoiminnan kehittämisestä ja saat energiaa siitä, että voit rakentaa sitä yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehtäväsi on merkittävä osa koko Suomen liiketoimintaamme ja tulostamme.

Sinulla on kaupallinen koulutus esim. KTM ja jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista vaativista myyntitehtävistä päivittäistavarakaupan parista. Etenet laaja-alaisesti hahmotavalla, itsenäisellä, analyyttisellä ja pitkäjänteisellä otteella. Omaat myös hyvät vuorovaikutusvalmiudet, vahvan uskottavuuden ja hyvän tilannetajun.

Tarjoamme itsenäisen vastuualueen tunnettujen tuotemerkkiemme parissa, erinomaiset mahdollisuudet toimintamme kehittämiselle sekä hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiselle kasvullesi kansainvälisessä organisaatiossamme.

Lisätietoja antavat Market Director Minna Heiska, Mars Finland +358 50 327 0675 ti 20.11 klo 15- 17 ja pe 23.11 klo 14-16 sekä Personnel Groupissa Janne Metsä +358 400 909 927.

Englanninkieliset hakemukset ja CV:t pyydämme toimittamaan 26.11.2018 mennessä: www.personnel.fi / Avoimet työpaikat.

 

Haku päättyi

26.11.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Mars Finland Oy

Mars Finland Oy on Mars -yhtymän tytäryritys, joka maahantuo ja myy Suomessa useita kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä kuten: MARS®, M&M’S®, SNICKERS®, TWIX®, WHISKAS®, PEDIGREE®, NUTRO®, UNCLE BEN’S® ja DOLMIO®.  Mars Finland on osa pohjoismaista Mars Nordics liiketoimintayksikköä, jonka runsaat 260 työntekijää toimivat kolmen kategorian Petcare-, Chocolate- ja Food-tuotteiden parissa. Yksikön pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja myyntikonttorit Helsingissä, Oslossa ja Tukholmassa.  www.mars.com/nordics/fi