Key Account Manager/Segment Manager

Etsimme nyt organisaatiomme vahvistukseksi

KEY ACCOUNT MANAGERIA /

SEGMENT MANAGERIA

Toimisto, Koulu ja Liikerakentamisen segmenteille

Tehtäväsi on rakentamisen asiakassegmenttien asiantuntijana markkinoida kokonaisratkaisujamme suunnittelu- ja konsulttitoimistoille, arkkitehdeille, kiinteistönomistajille sekä loppukäyttäjille.  Valtakunnallinen myyntiorganisaatiomme vastaa tuotteidemme varsinaisesta myynnistä, jolloin sinun tehtäväsi on tuoda konseptimme ja ratkaisumme asiantuntijoiden käyttöön ja tietoisuuteen, jotta he osaavat parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntää tuotteitamme nyt ja jatkossa. Toiminta-alueenasi on koko Suomi ja raportoit tehtävässäsi suoraan toimitusjohtajallemme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, mieluiten sähköteknistä koulutusta sekä jo useamman vuoden kokemusta sähköteknisten tuotteiden myynnistä, markkinoinnista tai sähkösuunnittelusta rakentamisen segmenttien eri sidosryhmille.

Olet vakuuttava esiintyjä sekä työssäsi itseohjautuva ja kunnianhimoinen. Lisäksi toivomme sinulta valmiuksia yrityksemme sosiaalisen median (Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube jne.) kehittämiseen ja ylläpitämiseen markkinoinnillisessa tarkoituksessa, oman työsi tukena. Yhteydenpito Euroopassa toimiviin tuotetehtaisiimme edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Glamoxin Toimitusjohtaja Timo Nuutinen arkisin klo 15:00–16:00 puh. 050 337 8989 ja Personnelin Konsulttijohtaja Taija stoat puh. 050 591 2844. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Personnelin sivujen kautta viimeistään 15.11.2017. https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/key-account-managersegment-manager/

Haku päättyi

15.11.2017

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Glamox Oy

Glamox AS on Euroopan johtavia valaisinvalmistajia, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi designtasoisia valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin ja marine & offshore- markkinoille. Glamox AS:n liikevaihto oli viime vuonna 280 miljoonaa euroa.

Glamox Oy myy korkeatasoisia tuotteita Suomessa ja palveluksessamme on 26 alan ammattilaista. Toimitamme korkealaatuisia valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten oppilaitoksiin, toimisto- ja teollisuusrakennuksiin sekä terveydenhuollon tarpeisiin. Lisätietoja meistä saat osoitteesta www.glamox.fi.