Kiinteistöalan ammattilainen

Haemme

Kiinteistöalan ammattilaista

vahvistamaan rakennuttamis- ja ylläpitotiimiämme

Tehtävä muodostuu pääasiassa asuinrakennuskohteiden vuosikorjaus- ja ylläpitokorjaushankkeiden rakennuttamistehtävistä, valvontatehtävistä sekä vahvuuksiesi mukaan monipuolisista ylläpidon tehtävistä osana JVA:n rakennuttamis- ja ylläpitotiimiä.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi insinööri, rakennusmestari tai teknikko. Sinulla on käytännön kokemusta rakennusalalta, mielellään rakennuttamisesta ja projektinjohdosta. Olet suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Pystyt toimivaan yhteistyöhön asukkaiden, rakennusliikkeiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuodenvaihteen jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 9.12.2018 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

09.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy

Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy on Jyväskylän suurin vuokranantaja. JVA hoitaa ja hallinnoi noin 7000 asuntoa Jyväskylän alueella. Yhtiön liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 35 henkilöä.