Kiinteistöassistentti

Oletko Senaatin uusi kiinteistöassistentti?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi on mm. tiedotteiden laatiminen, laskujen käsittely, asiakirjahallinto, yleiset toimistotehtävät sekä ylläpitoprosesseihin liittyvissä tehtävissä avustaminen. Työhösi kuuluu myös valtiohallinnon asiakkaiden kanssa toimiminen. Työskentelet kiinteistöpäällikön työparina ja osana asiantuntevaa assistenttitiimiä.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Odotuksemme ovat

  • soveltuva opisto- tai AMK-tutkinto
  • huolellisuus ja oma-aloitteisuus
  • yhteistyötaidot ja innostunut asenne.

Arvostamme myös kiinteistöalan tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylläpitoryhmien päälliköt Jaana Kulju p. 050 361 1527 tai Laura Siegberg p. 040 621 6335.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 19.5.2019.

Haku päättyi

19.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion työympäristö- ja toimitila-asiantuntijana toimiva liikelaitos. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehdä Suomen valtiosta uusien työnteon tapojen edelläkävijän ja luoda työympäristöjä joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. Huolehdimme valtion kiinteistövarallisuudesta yhteiskuntavastuullisesti ja luomme osaamisellamme arvoa yhteiskunnalle.