Kiinteistöpäällikkö

Etsimme nyt yhtiölle

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on vastata teknisestä yksiköstä ja kiinteistönhoitopalveluista. Hoidat itse Kangasalan uimahallin teknistä managerointia ja sen hallinnon tukemista. Muita asiakkaita ovat Kangasala-talo ja useat kaupungin omistamat kiinteistöt, joissa IV- ja LV-tekniikka ovat keskiössä. Vastuualueellasi tuotetaan erilaisia teknisiä tuotteita (mm. energiatodistukset, valvonta, kattokartoitukset, kiinteistöjen kuntoarviot) sekä erikokoisten korjaushankkeiden tilaus- ja johtopalveluita ja PTS-suunnittelua.

Sinulla on hyvä kokemus kiinteistömanageroinnista ja esimiestyöstä. Kiinteistöjärjestelmien tuntemus ja IT-taitosi ovat vahvalla tasolla. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, mutta osaamisesi on voinut kertyä myös käytännön osaamisen kautta. Hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot ovat ehdoton edellytys tehtävässä. Olet yhteistyötaitoinen tiimipelaaja, joka hoitaa vastuullisesti kaikki tehtävänsä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, konsultit Maria Nevala puh. (03) 3138 0416 tai Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.5.2019 mennessä web-sivujen www. personnel.fi kautta.

Haku päättyi

30.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kangasala

logo: Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy

Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy on Kangasalan kaupungin omistama asiantuntija- ja kiinteistöjen ylläpitopalveluita tarjoava yritys. Toimimme pääasiassa kaupungin omistamissa kiinteistöissä.  Lisätiedot www.herttuankp.fi