Kirjanpitäjä

Haemme Jyki Group Oy:n palvelukseen Länkipohjaan

KIRJANPITÄJÄÄ

Etsimme taloushallinnon ammattilaista, joka haluaa tarttua monipuolisiin taloushallinnon töihin ja kehittyä alansa asiantuntijana.

Pääasiallisesti teet Jyki Group -konsernin yhtiöiden kirjanpitoa. Tehtäviisi kuuluu tilinpäätöksen laadintaa, raportointia, tasekirjan ajan tasalla pitoa sekä kuukausi- ja vuosi-ilmoitusten tekemistä. Taloustiimimme jäsenenä hoidat tarvittaessa myös muita talous- ja toimistotehtäviä sekä osallistut konsernilaskentaan ja -raportointiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä kokemusta monipuolisista ja vastuullisista taloushallinnon töistä. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja tarkka toimintaotteeltasi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on itsenäinen ote työntekoon. Olet joustava tiimityöntekijä ja raportointi annetussa aikataulussa on sinulle tuttua. Haluat oppia ja kehittyä tehtävien myötä sekä pysyä ajan tasalla taloushallinnon muuttuvassa kentässä.

Tehtävä edellyttää kokemusta kirjanpidosta ja verolainsäädännön tuntemusta. Tarvitset tehtävässä englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksesi. Arvostamme kokemusta konsernitilinpäätöksen laatimisesta, sisäisestä laskennasta sekä palkanlaskennan hallitsemista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, osaavien ammattilaistemme tuen ja mahdollisuuden syventää työtehtäviesi myötä omaa asiantuntijuuttasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Marjukka Pamilo, puh. 040 4835 565 sekä henkilöstöpäällikkö Sirpa Niemi, puh. 040 1681 555. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.8.2019 mennessä osoitteeseen rekry@jykigroup.fi . Lisää aihekenttään otsikko ”Kirjanpitäjä”.

Haku päättyi

25.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Länkipohja

logo: Jyki Group Oy

Jyki Group -konserni on perheyhtiö, jonka liiketoiminta tapahtuu neljässä tytäryhtiössä. Jyki Oy valmistaa kuorma-autojen perävaunuja, Fokor Oy sekä EL-Kori Oy valmistavat kuorma-autojen umpikoreja ja Pajakulma Oy tekee monipuolista kuorma-autojen päällirakentamista. Konsernin liikevaihto on n. 56 M€ ja henkilökuntaa on n. 280. Konsernin pääpaikka sijaitsee Länkipohjassa, 9-tien varrella Jämsän kupeessa.