Kirjanpitäjä/palkanlaskija

Etsimme nyt joukkoomme

Kirjanpitäjää/palkanlaskijaa

Tarvitsemme ammattilaisen, joka tekee asiasta numeron.

Tehtävässä vastaat yhtiömme kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Tulet osaksi kolmen henkilön taloushallinnon tiimiämme Kauhajoella. Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on:

  • Aiempaa kokemusta kuukausittaisen kirjanpidon perustehtävistä (kirjanpito, laskutus, ostolaskujen käsittely, reskontrat), viranomais- ja alv-ilmoituksista sekä palkanlaskennasta
  • Ammattia vastaava koulutus
  • Joustava asenne sekä aitoa kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Sujuvat IT-taidot
  • Englannin kielen osaamisen katsomme eduksesi

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen, huolellinen ja tarkka. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet ihmisten kanssa toimeen. Kaikkea ei tarvitse alusta asti itse päättää – haastavissa asioissa sinulla on talousjohtajan tuki taustalla.

Olemme ottamassa käyttöön uutta toiminnanohjausjärjestelmää (ERP) kuluvan vuoden aikana. Osallistut omalta osaltasi projektiin ja saat perehtyä sekä nykyiseen Sonet -järjestelmään, että tulevaan Infor M3 -järjestelmään. Tulet työskentelemään rinnakkain ja yhteistyössä nykyisen kirjanpitäjän kanssa kevääseen 2021 saakka, jolloin hän jää eläkkeelle yhtiön palveluksesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä positiivisessa työyhteisössä. Kannustamme henkilökohtaiseen ammattitaidon kehittämiseen. Meillä on hyvä porukka ja erinomainen henki työyhteisössä. Pääset työskentelemään monipuolisessa ja kansainvälisessä organisaatiossa. Meillä on yrityksessämme vahva tilauskanta ja olemme alueellamme yksi houkuttelevimmista työnantajista!

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää yrityksestä, kulttuurista ja kirjanpitäjän roolista. Lisätietoja antaa Eezy Personnel, Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi

Hakemuksen, CV.n ja palkkatoiveesi voit jättää osoitteessa www.personnel.fi 14.2.2020 mennessä.

Haku päättyi

14.02.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kauhajoki

logo: Sulbana Oy

Kauhajoella ja Seinäjoella toimiva Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille.

Sulbanalaiseen asenteeseen kuuluvat henkilöstön arvostus, kehittymisen intohimo ja pitkäjänteinen kasvu, jotka juontavat juurensa sveitsiläisen perheyrityksen perinteestä.

Tammikuussa 2019 saimme uuden omistajan, kun saksalainen ALPMA osti enemmistöosuuden Sulbana-konsernista.

Katso meistä ja tekijöistämme lisää Facebook -sivuiltamme: https://www.facebook.com/sulbanafinland/