Kommunikationsdirektör

Vi söker nu en kunnig och erfaren

Kommunikationsdirektör

Du leder Missionssällskapets kommunikation och ansvarar för att de strategiska målsättningarna uppnås. Du förstår hur organisationens bränd kan förstärkas. Du arbetar under verksamhetsledaren och verkar som chef för kommunikationsenheten och förlagschefens förman.  Du lotsar och stöder de övriga avdelningarna i utvecklingen av kommunikationsprocesserna. Du kan kommunicera Missionssällskapets till allmänheten, media, kyrkan och församlingarna, medborgarorganisationerna och utrikesministeriet. Du behärskar olika kommunikationskanaler, följer deras utveckling och kan utnyttja dem strategiskt såväl internt som externt i en mångkulturell och föränderlig verksamhetsmiljö.

Vi förutsätter en lämplig högre högskoleutbildning, erfarenhet av ledarskapsuppgifter inom kommunikation samt existerande nätverk inom media, kyrka, medborgarorganisationer och samhälle. Vi förväntar oss organisations- och verkställighetsförmåga, god interaktions-, samarbets- och ledarskapsförmåga och språkkunskaper i finska, svenska och engelska. Vi värderar erfarenhet av kyrka, medborgarorganisationer och biståndssamarbete.

Vi erbjuder en intressant utsiktsplats i ett multikulturellt biståndssamarbete, en kunnig och motiverad arbetsgemenskap och goda professionella utvecklingsmöjligheter.

Tilläggsuppgifter ger verksamhetsledare Rolf Steffansson, tfn 043-824 0649 och ledande konsult Kari Sorvari / Personnel Group, tfn 0500-462 550. Vi ser fram emot ansökningar jämte CV och löneanspråk senast 12.5.2019 via den blankett som finns på Personnels hemsida (www.personnel.fi).

Haku päättyi

12.05.2019

Työsuhde

Tast anställning

Työn laatu

Heltid

Sijainti

Helsingfors

logo: Finska Missionssällskapet

Finska Missionssällskapet är Finlands evangelisk-lutherska kyrkas globala aktör. Vi är en av Finlands största biståndsorganisationer och mottar programstöd från utrikesministeriet.

Finska Missionssällskapet arbetar långsiktigt för en rättvis och medmänsklig värld. Kyrkans budskap om hopp, tro och kärlek till nästan har varit utgångspunkten för vårt arbete i 160 år. Vi verkar i 30 olika länder i samarbete med över 100 samarbetspartner.