Koneturvallisuusasiantuntija

Vahvistamme tuotekehitysresurssejamme ja etsimme joukkoomme

Koneturvallisuusasiantuntijaa

Tässä tehtävässä toimit oman osa-alueesi asiantuntijana osana osaavaa tuotekehitystiimiämme. Tuotekehityshankkeiden lisäksi tuet osaamisellasi koko organisaatiomme toimintoja ja osallistut projektitoimituksiimme liittyvään turvallistamissuunnitteluun. Tehtäviisi kuuluvat tuotantolinjojen ja niiden sisältämien koneiden riskien arviointi yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa, riskienarvioinnin tulosten dokumentoiminen sekä turvallisuuteen liittyvien lähtötietojen tuottaminen suunnittelijoille. Näiden lisäksi otat vastuullesi alaan liittyvän standardoinnin seurannan ja hallinnan.  Osaamisesi ja kokemuksesi mukaan voit myös toimia tuotekehitysprojektien hallintaan ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialamme tuotetarjontaan ja niiden kehittämiseen.

Koulutukseltasi olet insinööri/diplomi-insinööri (miel. mekaniikka, sähkö tai automaatio). Voit myös olla opintojen loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden lupaus. Katsomme eduksi riskienhallintaprosessin sekä koneturvallisuuteen liittyvien standardien ja lainsäädännön tuntemuksen. Olet oma-aloitteinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet työskentelemään myös englannin kielellä.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta sekä Hämeenlinnasta.

Elematicilla sinulle tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen kansainvälisen työympäristön
  • Rento työyhteisö, jossa hyvä kollegoiden tuki
  • Hyvät terveyspalvelut
  • Mahdollisuus osaamisen kehittämiseen ja vaihtoehtoisia uramahdollisuuksia
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

Lisätietoja Elematic Oyj:stä (www.elematic.com) ja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oyj, tuotekehitysjohtaja Jouni Sirkka, p. 040 664 5464 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.9.2019 mennessä www.personnel.fi kautta.

 

Haku päättyi

20.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Akaa

logo: Elematic Oyj

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittaja. Yhtiön liikevaihto on n. 65 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Akaan Toijalassa, tuotantolaitoksia on lisäksi Akaalla, Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

Lisää meistä: