Konsernitoimintojen kehityspäällikkö

Nyt haemme Tampereelle

KONSERNITOIMINTOJEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Patria panostaa voimakkaasti sisäisten palvelujensa käyttäjälähtöiseen kehittämiseen ja työprosessiensa digitalisoimiseen. Konsernitoimintojen kehityspäällikkönä olet palveluiden tuottamisen ja yksiköiden välisen yhteistyön keskipisteessä. Tässä positiossa vastaat konsernitoimintojen kehittämisestä yhdessä sisäisten asiakkaiden ja konsernitoimintojen henkilöstön kanssa keskittyen erityisesti yhteisten palveluprosessien luomiseen ja vakiinnuttamiseen sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tehtävääsi kuuluu palveluprosesseja tukevien järjestelmien omistajuus ja projektijohtaminen.

Etsimme tehtävään jo vastaavista tehtävistä kansainvälisessä ympäristössä näyttöjä antanutta henkilöä, joka pystyy roolissaan viemään sekä Patrian yhteisiä toimintamalleja että kollegoiden osaamista uudelle tasolle. Toivomme, että olet halukas ottamaan vahvan roolin suunnittelun lisäksi myös prosessien jalkauttamisessa. Kykenet kommunikoimaan erittäin hyvin suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävässä voi menestyä hyvin monenlaisella koulutustaustalla. Sinulla tulee kuitenkin olla kokemusta käyttäjälähtöisestä palveluprosessien kehittämisestä yritysmaailmassa, palveluiden digitalisoinnista sekä kehittämisprojektien johtamisesta kansainvälisessä ympäristössä ihmisiä osallistavalla työskentelyotteella. Lisäksi tehtävässä onnistumista edesauttaa kokemus prosesseja tukevista järjestelmistä ja työkaluista.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.patria.fi 25.2.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakuprosessista ja tehtävästä voit kysyä lisätietoa 11.2.2019 alkaen PERSONNEL GROUP, Kaisa-Maria Kokkonen, 044 588 6109.

Haku päättyi

25.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria Oyj

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Patria Oyj:n konsernitoimintojen vastuulla on kehittää, koordinoida ja tuottaa Patria konsernin yhteisiä palveluja mm. henkilöstö-, talous-, tietotekniikka-, laki- ja yritysturvallisuusasioissa.