Konsultteja

Haemme nyt Helsinkiin ja Turkuun

KONSULTTEJA

Henkilöarviointikonsultin roolissa tehtävänäsi on toteuttaa henkilöarviointi- ja hakuprojekteja itsenäisesti ja yhdessä kollegoidesi kanssa. Työssäsi tuet asiakasorganisaatioitamme heidän henkilöstöratkaisuissaan, kartoittaen arviointiin osallistuvien vahvuuksia, valmiuksia ja kehittymispotentiaalia. Etsimmekin psykologia, joka on kiinnostunut työelämän ilmiöistä, monimenetelmällisestä arviointityöstä sekä asiakkaillemme suuntautuvasta raportointityöstä.  Työtehtäväsi painottuisivat alkuun henkilöarviointiin ja jatkossa ne voivat laajentua myös muihin tehtäväalueisiin kiinnostuksesi mukaan.

Asiakasvastuullisessa roolissa myyt ja markkinoit palveluitamme sekä vastaat toimeksiantojen läpiviennistä itsenäisesti. Tehtävätasot vaihtelevat vaativista asiantuntijatehtävistä johtoryhmäpositioihin. Organisoit ja johdat omaa työtäsi rakentamalla vahvoja asiakassuhteita, laajentamalla verkostojasi ja luomalla aitoa sidosryhmäyhteistyötä. Hyödynnät sujuvasti digitaalisen markkinoinnin keinoja ja otat helposti haltuun alan viimeisimmät työkalut.  Voit olla suorahaun ja rekrytoinnin ammattilainen tai muun alan osaaja, jonka tausta yritysmaailmasta mahdollistaa nopean liikkeellelähdön tässä roolissa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden toimia rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen ammattilaisena yhteistyössä kokeneiden konsulttikollegoiden kanssa. Pääset työskentelemään merkittävissä alueellisten ja valtakunnallisten asiakkaidemme toimeksiannoissa itsenäisellä otteella. Tarjoamme Sinulle työyhteisön, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Voit olla alan kokenut tekijä tai näet toimialan kiinnostavana urapolkuna. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua myös kansainvälisiin toimeksiantoihin, joten hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Mikäli Sinulle herää kysyttävää tehtävistä tai työskentelystä Personnelilla, voit soittaa Johtaja, Organisaatioiden kehittäminen ja rekrytointi, Eezy Oyj Laura Santasalo p. 050 506 5060 tai varatoimitusjohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.12.2019 mennessä  www.personnel.fi sivujen kautta.

Haku päättyi

15.12.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki, Turku

logo: Eezy Personnel

Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.personnel.fi Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy, Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. www.eezygroup.fi