Kumppanivastaava

Oletko aktiivinen tekijäpersoona, joka vie yhteistyön voimalla projektit ja työt tuloksellisesti maaliin? Työskenteletkö mielelläsi tehtävissä, joissa olet vastuussa laajoista kokonaisuuksista? Kykenetkö itsenäiseen päätöksentekoon myös haastavissa tilanteissa? Osaatko luoda ja ylläpitää hyviä yhteistyösuhteita kumppanuusverkostossasi?

Etsimme nyt sähköverkkoliiketoimintaamme Tampereelle

KUMPPANIVASTAAVAA

Tarjoamme haasteellisen näköalapaikan dynaamisessa Elenian Aluekumppanuudet -tiimissä.

Tiimimme vastaa alueellisten urakointikumppaneidemme johtamisesta, yhteistyöstä, tilaus-toimitus -prosessien kehittämisestä sekä töihin liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä. Tiimin johdettava vuosittainen kokonaisuus on noin 40 miljoonaa euroa.

Aluekumppanimme hoitavat vuosittain tuhansia sähköverkon rakentamiseen, kunnossapitoon, vianhoitoon ja palvelutöihin liittyviä työtilauksia. Tiimimme vastuulla on näiden töiden toteutus, huolehtien samalla turvallisuudesta, asiakaskokemuksesta, ympäristöstä, laadusta ja budjetista.

Työt eivät lopu kesken; tänä vuonna Elenia investoi sähköverkkoon kokonaisuudessaan yli 140 miljoonaa euroa ja tahti jatkuu.

Sinun roolisi

Kumppanivastaavana huolehdit vastuullasi olevalta aluekumppanilta tilattujen töiden tavoitteiden mukaisesta toteutuksesta. Teet töihin liittyvää laadun- ja turvallisuustason valvontaa sekä toimit turvallisuuskoordinaattorina vastuullasi olevissa töissä. Kehität kumppanuutta, toimintamalleja ja toiminnan kokonaislaatua. Teet päivittäistä yhteistyötä vastuullasi olevan aluekumppanin sekä muiden yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Kumppaniyhteistyö ja tiimityöskentely ovat sinulle luontevaa jokapäiväistä toimintaa. Tehtäväsi ei ole uusi ja edeltäjäsi auttaa sinua perehtymään rooliisi ja kumppaniverkostoon ennen ansaitulle eläkkeelle siirtymistään.  Lisäksi työssäsi sinua tukevat tiimimme muut kumppanivastaavat ja tilauskäsittelijät, sekä Elenian muiden tiimien asiantuntijat. Tiimimme sisällä on selkeät vastuut ja vastuuta myös mielellään otetaan. Kumppanivastaavan työssä jokainen päivä on erilainen, emmekä usko, että sinäkään tulet meillä tylsistymään.

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on sähkövoimatekniikan AMK -insinöörin tai DI:n tutkinto ja kokemusta sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista urakointitehtävistä

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja kokoustaitoja eri sidosryhmiemme kanssa.
  • Rohkeutta esittää perusteltuja mielipiteitä ja päätöksentekokykyä.
  • Yhteistyökykyä ja joukkuepelaajan asennetta.
  • Oma-aloitteisuutta
  • Kykyä tarkastella tilanteita sekä kokonaisuuden että palveluntuottajan näkökulmasta.

Eduksesi luetaan S1-pätevyys sekä rakennusalan sopimuskäytäntöjen tuntemus. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä tai työskentelystä Elenialla antaa aluekumppanuuspäällikkö Olli Mäntyranta, puh. 040 669 5530. Ollin tavoitat parhaiten To 9.5. klo 9-10, To 16.5. klo 15-16 tai To 23.5. klo 15-16.

Jos haluat kysyä tarkasti kumppanivastaavan päivittäisestä työstä tai kuulla tiimistämme suoraan tiimiläiseltä, voit soittaa tiimimme kumppanivastaavista Tiina Salmelle puh.  044 290 7848. Tiina on parhaiten tavoitettavissa Ti 14.5 klo 15-16 ja To 23.5. klo 15-16.

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 26.5.2019 www.elenia.fi/ura -sivujen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi motivaatiostasi, osaamisestasi ja palkkatoiveesi.

Haku päättyi

26.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Elenia Oy

Elenia Oy on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö, joka toimii yli sadan kunnan alueella. Tänäkin vuonna tuemme Suomen kasvua investoimalla yli 140 miljoonaa euroa älykkäiden sähköverkkojemme rakentamiseen. Teemme kehitystyötä nykyaikaisilla järjestelmillä, joilla varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen ja asiakkaidemme arjen sujumisen.

Olemme siirtyneet uuteen aikaan palveluiden tuottamisessa yhteiskunnalle ja asiakkaillemme yhdessä kumppaniverkostojemme kanssa.

Elenia tarjoaa mahdollisuudet kehittyä alan huippuasiantuntijaksi rohkeasti uudistuvassa ja osaavassa työyhteisössä. Panostamme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka!