Kunnonvalvontainsinööri

Haemme Jyväskylän toimipisteeseen

Kunnonvalvontainsinööriä

vahvistamaan David Brown Santasalon globaalia GearWatch kunnonvalvontatiimiä

Kunnonvalvontainsinöörinä toimit David Brown Santasalon asiantuntijana vaihteiden ja voimansiirron kunnonvalvonnassa sekä etäkunnonvalvontajärjestelmän tuki-, ylläpito- ja kehitystehtävissä. Kunnonvalvontainsinöörinä vastaat GearWatch palvelutuotteeseen liittyvien kunnonvalvonnan asiantuntijatöiden itsenäisestä toteutuksesta sisältäen mm. etäkunnonvalvontamittauksien, tulosten analysoinnin ja asiakasraportoinnin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta kunnonvalvonnan tehtävistä sekä vahvaa teknistä osaamista. Sinulla on insinöörin (AMK) -tutkinto soveltuvalta alalta tai muu vastaava riittävä koulutus. Vaihteiden eri kunnonvalvontamenetelmien (öljyanalyysit, värähtelymittaukset, endoskooppitarkastukset), järjestelmien vahva osaaminen sekä värähtelyanalysoijan pätevöinti ISO 18436.2 -standardin mukaisesti katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen vaatii aktiivista yhteistyötä sekä asiakasrajapinnan, että DB Santasalon myynti- ja huolto-organisaatioiden kanssa globaalisti. Tehtävä edellyttää itsenäistä otetta työtehtäviin sekä jatkuvaa halua kehittää omaa osaamista. Tehtävä vaatii myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Kunnonvalvontainsinöörin työtehtävät GearWatch -tiimissä ovat pääasiassa toimistolla suoritettavaa etävalvontaa, mutta työtehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta asiakkaiden tuotantotiloissa suoritettaviin ongelmanratkaisuihin, kunnonvalvonnanmittauksiin ja tarkastuksiin.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella rekrytoivalta esimieheltä: GearWatch tuotepäällikkö Mika Hirvonen, p.  045 788 11608 tai sähköposti mika.hirvonen@dbsantasalo.com. Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 26.1.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Haku päättyi

26.01.2020

Työsuhde

vakituinen

Työn laatu

kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: David Brown Santasalo

David Brown Santasalo on johtava voimansiirtoratkaisujen valmistaja. Laajasta valikoimastamme löytyy ratkaisuja eri sovelluksiin kaivosteollisuudesta paperikoneisiin ja laivavaihteistoihin. Operoimme globaalisti n. 1000 ihmisen, kuuden valmistusyksikön ja 23 huoltotoimipisteen voimin. Yrityksessämme yhdistyvä vuosikymmenien kokemus ja viimeisin teknologiatuntemus. Etsimme uusia osaajia suunnittelu- ja tuotekehitysyksikköömme Suomessa. Tarjoamme kannustavan ja mielenkiintoisen työympäristön kansainvälisessä organisaatiossa.