Laatuinsinööri

Nyt haemme prosessipuhallinliiketoimintamme

LAATUINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Laatuinsinöörinä vastaat laatuasioiden toimeenpanosta ja toteutuksesta. Toimit laadunkehittäjänä ja varmistajana kaikissa teollisuuden toimialan prosesseissamme: tuotekehityksestä takuukorjauksiin. Laatuinsinöörinä olet avainasemassa vaikuttamassa organisaatiomme prosesseihin ja niiden kehittämiseen. Olet myös ratkaiseva lenkki asiakastyytyväisyyden varmistamisessa, koska vastaat reklamaatioiden ja poikkeamien hoidosta ja ratkaisemisesta.

Tarjolla on vastuullinen ja mielenkiintoinen pelipaikka kehittyvässä organisaatiossa. Tässä tehtävässä pääset osaksi Kojan timanttista tiimiä ja saat osallistua laadukkaiden, turvallisten ja kilpailukykyisten tuotteiden kehitykseen. Vaikka tehtävä on itsenäinen, saat työssäsi organisaation täyden tuen sekä tietysti huiput työkaverit. Positio on uusi, mikä mahdollistaa työn kuvaan vaikuttamisen.

Etsimme tehtävään motivoitunutta ja hyvillä hoksottimilla varustettua henkilöä, jolla on sisäänrakennettu kyky nähdä monimutkaisuuden keskellä olennainen ja joka kykenee välittämään asiantuntijan viestiä organisaatiollemme ja asiakkaillemme. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot, joiden avulla saat koko organisaation mukaan laadun tuottamiseen. Haluamme nähdä silmissäsi innostuksen, joka syttyy teknisten haasteiden ratkaisemisesta!

Arvostamme teknistä pohjakoulutusta yhdistettynä aiempaan kokemukseen laatu- ja takuuasioista teollisuusympäristössä. Työssä menestyminen vaatii myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Toivottavasti innostuit! Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.2.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujemme kautta. Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja 11.2.2019 lähtien PERSONNEL GROUP, Kaisa-Maria Kokkonen p. 044 588 6109.

Haku päättyi

17.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Koja Oy

Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kustannus- ja energiatehokkaita teollisuuden sekä talotekniikan ja laivojen HVAC- ratkaisuja, jotka ylittävät odotukset. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

Yli 20 000 prosessipuhallintamme on jatkuvassa käytössä ympäri maailman. Räätälöityjä ratkaisujamme käytetään puu- ja selluteollisuudessa, lasinvalmistuksessa, petrokemianteollisuudessa, metalli- ja energiateollisuudessa sekä laivoissa. Kehitämme tuoteperhettämme jatkuvasti tulevaisuuden tarpeisiin. Lue lisää meistä: www.koja.fi