Laatuinsinööri

Haemme Laitilan tehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Laatuinsinööriä (Quality Support Engineer)

Laatuinsinöörinä työskentelet asiakkaiden ongelmatilanteiden käsittelyjen ja ratkaisujen parissa yhdessä tehtaan eri sidosryhmien kanssa. Vastuualueellesi kuuluvat prosessi- ja laatujärjestelmäauditoinnit sekä mittaus- ja testauslaboratorion toiminnan kehittäminen. Roolissasi toimit laadun edustajana tehtaan työryhmissä ja projekteissa. Työssäsi raportoit laatupäällikölle.

Arvostamme erityisesti soveltuvan koulutuksen (DI/insinööri) lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudessa (mm. laatujärjestelmistä ja laatutyökaluista 5xWhy, 8D, FMEA, Control Plan, MSA), tuloksellista ja systemaattista työskentelytapaa, halua työskennellä pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti yrityksen linjausten mukaisesti laatutoimintoja kehittäen ja tehostaen.

Hyvät asiakaspalvelu- ja kommunikointitaidot, vastuullinen ja itsenäinen työote, sekä kyky johtaa omaa työtä laadukkaasti ovat olennaisia ominaisuuksia tehtävässä menestymisessä. Olet hyvä tiimipelaaja ja sinulla on taito saada tiimisi mukaan erilaisiin projekteihin. Koska olemme kansainvälinen yritys, odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön aidosti kansainvälisessä ajoneuvoteollisuuden yrityksessä.

Rekrytoinnissa avussa Eezy Personnel. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Hannele Larkovuo p. 0400 714113 / hannele.larkovuo@personnel.fi ja Pilkingtonilla laatupäällikkö Tommi Lintunen 050 345 1137. Lähetäthän hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 26.1.2020.

Haku päättyi

26.01.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Laitila

logo: Pilkington Automotive Finland Oy

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa. Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Lisäksi Pilkington Automotive omistaa Lahdessa toimivan Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 121 milj. € ja henkilökunnan määrä on 591.

Pilkington Automotive Finland Oy on Euroopan markkinajohtaja erikoisajoneuvolasituksissa. Valmistuksesta  97% menee vientiin. Yrityksen tuotekehitys ja valmistus toteuttavat laseja kaikkialle maailmaan, kaikkiin kulkuneuvoihin linja-autoista traktoreihin ja puimureihin sekä juniin että raitiovaunuihin, pois lukien suurien sarjojen henkilö- ja kuorma-autot.

Liiketoimintastrategian mukaisesti Pilkington Automotive haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Tällä hetkellä yritys keskittyy mm. informaatioteknologian integroimiseen ajoneuvolasitukseen. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Pilkington Automotivessa työturvallisuus on johtava perusarvo.