Lakiasiantuntija

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme, Sinua

 Lakiasiantuntija

 

Vastaat Turun kauppakamarin lakiasioista ja hallinnosta. Työskentelet edunvalvonnan ja vaikuttamisen parissa ja olet osaltasi varmistamassa parasta mahdollista toimintaympäristöä varsinaissuomalaisille yrityksille.

 

Toimenkuvaasi kuuluvat

  • valiokuntatyö
  • kauppakamarin omat juridiset ja sopimusasiat
  •  jäsenneuvonta ja jäsenyhteydet
  • koulutussuunnittelu, mahdollisesti kouluttaminen omalla asiantuntijuusalallasi
  • sisällöntuotanto eri kanaviin esim. artikkelit, blogit
  • verkostoissamme toimiminen ja vaikuttaminen

 

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto oikeustieteessä ja kokemusta yritysjuridiikasta. Persoonana olet toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös yhteistyökykyinen.  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä kirjallinen ja suullinen viestintätaito, ja olet tottunut esiintymään.  Arvostamme monipuolista osaamista ja halua oppia uutta sekä kehittämismyönteistä otetta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa, joten valmiista verkostoista Varsinais-Suomen alueella on tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osaavassa ja arvostetussa organisaatiossa, mukavan työyhteisön tuen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Pääset näkemään ja kehittämään varsinaissuomalaista elinkeinoelämää aitiopaikalta, saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä verkostoitua alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Modernit toimitilamme sijaitsevat aivan Turun ydinkeskustassa.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaavat Personnelilla seniorikonsultti Ville Valtonen ke 13.3. klo 13-14, p. 040 582 8838 sekä seniorikonsultti Hannele Larkovuo pe 15.3. klo 8-10 ja ti 19.3. klo 14-16, p. 0400 714 113.  Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 24.3.2019.

 

Haku päättyi

24.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turku

Toimiala

Elinkeinoelämä, edunvalvonta

logo: Turun kauppakamari ry

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella toimivien yritysten yhteistyöverkosto, joka edistää yritysten toimintaa ja kasvua.

Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä. Sen toi­minta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen.

Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917, ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.