Matkalaskujärjestelmäihminen (Tampere/Helsinki)

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Tämänkertaisella turneella etsimme sanahirviöiden säestämänä täydennystä matkalaskujärjestelmätiimiimme.

Mikä homma?

Asiakkaamme kaipaavat enemmän apua matka- ja kuluhallinnan järjestelmien parissa. Etsimme nyt ekskursiolle matkalaskujärjestelmäihmistä, eli käytännössä konsulttia, jolla on tahto toimia järjestelmällisenä reissukumppanina asiakkaillemme.

Normipäiväsi voi sisältää esimerkiksi:

  • taitavaa tukipyyntöihin vastaamista
  • ystävällistä yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin
  • määränpäätietoista matka- ja kuluhallinnan käyttöönottoprojektien läpivientiä
  • suosiollista sisäisten prosessien kehittämistä tiimin kanssa

Millaista ihmistä etsimme?

Tälle tripille otamme mukaan tyypin, jolla on tahtotila niin asiakkaan kuin työkaverinkin auttamiseen, ja joka nauttii ongelmanratkaisusta.

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Kaipaamme kyytiimme konsulttia, joka on järjestelmällisellä otteella valmis luotsaamaan asiakkaitamme matka- ja kuluhallintajärjestelmien, käyttöönottoprojektien sekä kehityshankkeiden viidakossa. Vaikka toivomme myös intoa kehittää matka- ja kuluhallinnan palveluitamme, suurimman osan ajasta vie kuitenkin tiivis taivallus asiakkaidemme rinnalla sekä tahto tehdä matkasta asiakkaillemme ikimuistoinen.

Repussasi on jo muutakin kuin kiviä: Sinulla on ehkä taloustaustaa tai aiempaa kokemusta järjestelmäkäyttöönotoista sekä integraatioista. Tunnet kenties jo M2 matka- ja kuluhallintajärjestelmän. Power trip on sinulle vieras käsite – olet valmis itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä.

Sanovat, että työt eivät tekemällä lopu. Olet kuitenkin tekijä, joka saattaa joskus osoittaa kyseisen väittämän vääräksi. Sinulla on kykyä johtaa itseäsi. Asiakkaidemme matka- ja kuluhallintajärjestelmien lisäksi hallitset myös oman työpöytäsi.

Etsimme ennen kaikkea järjestelmällistä, avuliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimiläistä, joka seisoo tehtyjen reittivalintojen takana. Olet lisäksi valmis kehittymään ja oppimaan yhteisen (ja toivottavasti pitkän) matkamme aikana.

Työhön kuuluu myös – yllätys, yllätys – matkustusta kotimaassa.

Millaista merkitystä saat vastineeksi?

Tarjoamme sinulle osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Tutustu netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 22.9.2019 klo 23:59 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Evinsalo, anne.evinsalo@integrata.fi. Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

 

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Haku päättyi

22.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere/Helsinki

Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Lisää osoitteessa integrata.fi