Matkalaskujärjestelmäihminen

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Tämänkertaisella turneella etsimme täydennystä matka- ja kuluhallinnan tiimiin. Syykin on selvä: uusi tanskalainen matkalaskujärjestelmäkumppanimme Acubiz on rantautunut Suomeen.

Mikä homma?

Acubiz uurtaa uraa Suomessa ja heidän kumppaninaan etsimme nyt tälle ekskursiolle matkalaskujärjestelmäihmistä, eli käytännössä konsulttia, jolla on tahto toimia järjestelmällisenä reissukumppanina asiakkaillemme sekä sisäisesti tiimille. Teet töitä ensisijaisesti uuden Acubiz EMS -järjestelmän parissa, mutta matkallesi saattaa osua myös myyntipuheita ja M2-tehtäviä.

Olet siis tulossa mukaan tekemään kotimaista matka- ja kuluhallintahistoriaa:

  • teet tunnetuksi Suomessa uutta järjestelmää
  • kehität ja kustomoit Acubiz EMS:ää asiakkaidemme tarpeisiin
  • kouluttaudut kansainvälisestikin ja teet kehitystyötä yhdessä järjestelmätoimittajan kanssa
  • laukaiset ja läpiviet ensimmäisiä käyttöönottoprojekteja

Matka kuuhun tämä ei kuitenkaan ole, joten palataan maan pinnalle: Työhön kuuluu myös keskeneräisyyden sietämistä. Ja ehkä vähän perustajaomistajienkin. Vaikka olemmekin esihenkilötön organisaatio.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Power trip on sinulle vieras käsite, mutta käytät kuitenkin englantia sujuvasti myös työkielenä ja olet valmis itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä. Sinulla on kyky johtaa itseäsi ja seisot tehtyjen reittivalintojen takana. Olet lisäksi ennakkoluuloton sekä valmis kehittymään ja oppimaan yhteisen (toivottavasti pitkän) matkamme aikana.

Tälle tripille otamme siis mukaan vain hyvän tyypin, jolla on tahtotila niin asiakkaan kuin työkaverinkin auttamiseen ja joka nauttii ongelmanratkaisusta. Repussasi on jo muutakin kuin kiviä: sinulla on kosolti aiempaa kokemusta järjestelmäkäyttöönotoista (esim. ERP), piinkovaa projektiosaamista ja/tai kannuksia tehtävään IT-puolelta. Eduksi katsotaan, mikäli olet käyttänyt englantia työkielenä aikaisemmissa tehtävissä.

Kyytiin hyppäävän konsultin tulee olla pohjattoman innossaan pioneerimatkasta päästä sijoittamaan uutta tuotetta Suomen kartalle! Vaikka toivomme myös intoa kehittää ja myydä uutta järjestelmää ja palveluamme sen ympärillä, suurimman osan ajasta vie kuitenkin tiivis taivallus Acubiz-projektien parissa sekä tahto tehdä matkasta asiakkaillemme ikimuistoinen.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa. Työ saattaa sisältää myös kansainvälisiä koulutusmatkoja.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. aivoterveyteen, hyvinvointiin ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluaisit jo hakea? Lukaisethan vielä nämä:

Jos tutustuttuasi netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 19.1.2020 klo 23:59 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Evinsaloanne.evinsalo@integrata.fi. Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaa Eveliina Roinineneveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

Haku alkaa 10. joulukuuta 2019 ja päättyy 19. tammikuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Haku päättyi

19.01.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere tai Helsinki

logo: Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi