Matkatoimistovirkailija

Haemme Tampereelle nyt

Matkatoimistovirkailijaa

Matkatoimistovirkailijana toimit osana tiimiämme hoitaen itsenäisesti osuuttasi teemamatkatuotannostamme. Pääset ideoimaan ja tuottamaan matkoja, toimimaan myynnissä ja asiakaspalvelussa sekä huolehtimaan kokonaisuuksien onnistumisista. Toimit paljon eri sidosryhmien kanssa ja esittelet valikoimaamme tarpeen mukaan myös asiakastilaisuuksissa ja messuilla. Tuotat myös myyntihenkistä tekstiä esitteisiin ja www-sivuillemme.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on:

  • Aiempaa kokemusta ryhmä tai yksittäismatkoista
  • Kykyä paketoida tuotteita ja vastata niiden hinnoittelusta
  • Kyky tiivistää ja tuottaa myyntihenkistä tekstiä, MS Office on tuttu työkalu
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muut kielet katsomme eduksesi

Eduksesi katsomme kokemuksen Amadeus–varausjärjestelmästä tai vastaavasta, eri hotellivarausjärjestelmistä sekä agenttien kanssa toimimisesta.

Henkilönä olet palvelualtis ja myyntihenkinen, asenteeltasi positiivinen. Ala kiinnostaa sinua ja olet ehkä jonkin verran matkustanut myös itse. Työssäsi olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet hoitamaan tehtäviä monipuolisesti, itsenäisesti, mutta samalla osana tiivistä tiimiä. Sinua ei haittaa, vaikka tehtävänä olisi montakin asiaa kerralla, osaat toimia johdonmukaisesti ja huolellisesti. Paineensietokykysi on hyvällä tasolla. Olet ehkä kiinnostunut esim. kulttuurista tai historiasta ja näin haluat ammentaa ideoita oman harrastuneisuutesi pohjalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden laadukkaiden palveluiden parissa. Meillä on hyvin yhteen hitsaantunut tiimi, jossa asioita tehdään positiivisella otteella. Työnantajana olemme joustava ja pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia kokonaisuuksia hoidettavaksesi. Meillä pääset osaksi monipuolista matkailualaa ja hyödynnät omia vahvuuksiasi!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 27.1.2020 mennessä sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

27.01.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Lomalinja Oy

Aina asiantuntijan matkassa – suomalainen perheyritys jo yli 40 vuotta.

Vuonna 1977 perustettu Lomalinja tarjoaa vuosittain noin 200 erilaista teemamatkaa, joihin on useita lähtöjä. Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me myös vastaamme matkanne onnistumisesta alusta loppuun. Inspiraatiomme ja innoituksemme lähde on ollut halu tuottaa ainutlaatuisia matkoja ihanille asiakkaillemme.