Hankintapäällikkö

Haemme joukkoomme kehittämissuuntautunutta osaajaa ja pitkäjänteistä toimijaa

HANKINTAPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄÄN

Tehtävässäsi vastaat Meiran hankintaprosessin omistajuudesta. Kehität ja johdat aktiivisesti yksikön hankintaprosesseja ja toimintatapoja, strategiset painopisteet ja vastuullisuusnäkökulman huomioiden. Huolehdit pitkäjänteisesti isoista toimittajista ja keskeisimmistä vuosineuvotteluista. Luot hankintastrategian yhdessä ostopäälliköiden kanssa, huolehtien myös sen jalkautuksesta.  Tehtävässäsi toimit kiinteässä yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Johdat viiden hengen asiantuntijatiimiä ja raportoit tuotanto- ja logistiikkajohtajalle.

Odotamme Sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kokonaisvaltaista näkemystä hankintatoimeen. Olet taitava neuvottelija ja tunnet hankintatoimen käytännöt ja työkalut. Arvostamme työkokemusta riskien hallinnan, laadun ja kehitysprojektien parista sekä näyttöjä pitkäjänteisestä yhteistyön rakentamisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta esimiestyöskentelystä. Luonteeltasi olet aikaansaava ja pitkäjänteisiin tavoitteisiin sitoutuva. Sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja kyky tarkastella asioita laajasta näkökulmasta. Nautit myös asiakasrajapinnassa tapahtuvasta vaikuttamisesta ja toimit mielelläsi yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Sujuva toimittajayhteistyö edellyttää sinulta matkustusvalmiutta ja hyvää englannin kielen taitoa. Esimiehenä kykenet sitouttamaan tiimisi jäsenet kehitystyöhön ja johtamistapasi on osallistava.

Lisäksi arvostamme elintarvikealan ja vastuullisen raaka-aine hankinnan tuntemusta.  Kahvin hankintaketjun ja raaka-aineiden pörssikaupan tuntemus luetaan myös eduksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän vastuullisesti valmistettujen kahvi- ja maustamistuotteiden parissa, tilaisuuden toimia arvostettujen brändien parissa sekä kansainvälisen konsernin hyvät kehittymis- ja vaikutusmahdollisuudet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää; tiedusteluihin vastaa Personnelin konsultti Nelli Lavanti torstaina 24.10. kello 11-12 ja keskiviikkona 30.10. kello 11-12. Hae tehtävää 3.11.2019 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi.

Haku päättyi

03.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Meira Oy

Vuodesta 1914 toiminut Meira Oy on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira valmistaa ja markkinoi kahveja, leivonta- ja maustamistuotteita, ketsuppeja, sinappeja, salaattikastikkeita sekä pähkinätuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Meiralla on Suomessa kahvipaahtimo ja maustetehdas. Meiran tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat mm. Kulta Katriina ja Saludo. Meiran kaikki tuotteet lukuun ottamatta aitoja italialaisia Segafredo-espressoja, Kulta Katriina -pikakahvia ja liivatelehteä valmistetaan ja pakataan Suomessa, Helsingin Vallilassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 84,3 M€ ja se työllistää 184 henkilöä.