Mekaniikka- / tehdassuunnittelija

Haemme nyt Tampereelle/Pirkkalaan Sinua,

MEKANIIKKA-/TEHDASSUUNNITTELIJA!

ÅF-Consult Oy:n tehdassuunnittelijana pääset kehittelemään erilaisia teollisuuslaitosten ratkaisuja. Monipuolisten ja mielenkiintoisten teollisuuden suunnittelutehtävien lisäksi pääset osallistumaan myös asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtäviin.

Toivomme, että pystyt itsenäiseen työhön suunnittelutehtävissä, joten muutaman vuoden työkokemus teollisuuslaitosten tai mekaniikan suunnittelutehtävistä on tarpeen. Hallitset sujuvasti AutoCAD-ohjelmat ja toivomme, että sinulla on myös 3D-osaamista (esim. SolidWorks, Inventor, PDMS). Tässä tehtävässä eduksi on myös osaaminen putkistosuunnittelusta sekä voimalaitostekniikasta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, vaihtelevat työtehtävät sekä rennon ja rempseän työporukan, joka tukee sinua aina työssäsi. Vankat ja pitkät asiakkuutemme tuovat vakautta työhömme. Me arvostamme työntekijöitämme, joka aidosti näkyy toiminnassamme. Meillä tehdään töitä asiantuntevasti, mutta ei ryppyotsaisesti. Toimistomme sijaitsee Pirkkalassa, mutta toivomme sinulta ajoittaista matkustusvalmiutta Pirkanmaan seudulla. Etätyö on mahdollista muutamina päivinä viikossa ja työmatkakustannukset huomioidaan palkassa.

Kiinnostuitko? Laita meille hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.personnel.fi. Viimeinen hakupäivä on 20.4.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan ÅF-Consult Oy:n kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnelin kanssa. Jos sinulla on kysymyksiä, lisätietoja paikasta sinulle antaa Personnelin rekrytointikonsultti Ulla Kauppi, ulla.kauppi@personnel.fi tai puh. 0504661062.

Haku päättyi

20.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere / Pirkkala

logo: ÅF-Consult Oy

ÅF – Suomen johtava energiakonsultti. Tiesitkö että ÅF-Consult Oy on ollut mukana suunnittelemassa tai toteuttamassa yli puolta Suomen käyvistä voimalaitoksista? Asiantuntemuksemme pohjautuu vuosikymmenten kokemukseen kotimaisista ja kansainvälisistä toimeksiannoista.

Tarjoamme kattavasti energia- ja ympäristöhankkeiden konsultointi-, suunnittelu-, hankinta-, projektinjohto- ja työmaapalveluja. Luomme kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville osaavan henkilöstön ja teknologian avulla.