Mekaniikkasuunnittelija

Etsimme nyt Patrialle Jämsän Halliin

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

lentävän kaluston testilaitteiden suunnittelutehtäviin.

Mekaniikkasuunnittelijana tulet osaksi tiimiä, joka vastaa lentävän kaluston huolloissa tarvittavasta testauslaitteistosta. Työssäsi suunnittelet ja mallinnat 3D:nä laboratoriotestilaitteita, esimerkiksi laitekaappien mekaanisia kuvia. Toivomme sinulta kokemusta teknisestä dokumentoinnista sekä jonkin CAD-ohjelman käytöstä. Tehtävässä menestymistä auttaa myös sähkösuunnittelun ja/tai elektroniikkasuunnittelun tuntemus, joten niiden osaaminen on ehdoton etu.

Työnkuvaa voidaan räätälöidä kokemuksesi mukaan. Haasteita saadaan löytymään mekaniikkasuunnittelun vankalle ammattilaisellekin, mutta voit olla myös vasta uraasi aloitteleva tekijä, sillä tehtävään on luvassa hyvä perehdytys.

Taustaltasi voit olla esim. automaatioinsinööri, konetekniikan insinööri tai tekninen piirtäjä. Voit myös olla taustaltasi sähkösuunnittelija, jolla on kiinnostusta mekaniikkasuunnitteluun, sillä pystymme opettamaan tehtävässä vaadittavat mekaniikkasuunnittelun perusteet.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.patria.fi viimeistään 17.3.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Hallissa. Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

Haku päättyi

17.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Halli

logo: Patria Aviation Oy / Systems

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.