Mepco Web HR-järjestelmäasiantuntija, Tampere tai Helsinki

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Etsimme tällä kertaa Mepco Web HR-järjestelmäasiantuntijaa liittymään tiimiin.

Mikä homma?

Työssäsi rakennat asiakkaillemme huomisen HR:ää yhdessä muun tiimin kanssa. Virität HR:n prosessit viisaiksi ja valjastat järjestelmät järkikäyttöön.

Meillä ei ole perävalotakuuta, joten oleellinen osa työpäivää on projektihommien lisäksi pitää hellää huolta nykyasiakkaista. Kelpo kumppaneina olemme nimittäin sitä mieltä, että HR-järjestelmäratkaisujen ja -prosessien pitää kasvaa asiakkaan arjen mukana.

Millaista tyyppiä etsimme?

HR:ssä ei tietenkään ole kyse vain järjestelmistä. Etsimämme hahmo on paitsi hyvä tyyppi, myös nähnyt erilaisia HR-prosesseja eikä myöskään kavahda liittymiä. Jos tällaista valmista superhahmoa ei löydy, niin emme ole täysin yllättyneitä. Tässä olisi siis tilaisuus kasvaa sellaiseksi.

Etsimämme hahmo on häärännyt Mepco Web HR-järjestelmän kanssa esimerkiksi organisaation pääkäyttäjän roolissa. Osaaminen muiden HR-järjestelmien parista on kiva plussa. HR-järjestelmien tietojen hyödyntäminen osana johtamista on tätä päivää. Siksi kokemus Excelistä tai jopa kehittyneistä raportointi- ja analytiikkapalveluista katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Työhön kuuluu myös matkustusta kotimaassa.

Mitä saat vastineeksi menetetystä vapaa-ajasta?

Tarjoamme sinulle osaavan ja melko mukavan tiimin. Opitaan, nauretaan ja välillä itketään, mutta nautitaan matkasta. Mukavien kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, kuten yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus.

Tutustu nettisivuillamme ajatuksiimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä työtä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään su 17.2.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat asiantuntijat Laura Paronen (laura.paronen@integrata.fi) ja Tiina Reiman (tiina.reiman@integrata.fi).

 

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

 

Haku päättyi

17.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere tai Helsinki

logo: Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa