Muotoilujohtaja

Etsimme pääkonttorillemme Jyväskylään

Muotoilujohtajaa

Tehtävässäsi vastaat modernin liiketoimintamuotoilun tuomisesta osaksi Karton jokapäiväistä tekemistä. Vastaat uusien tuote- ja palvelukonseptien kehittämisestä yhdessä tuote- ja suunnittelutiimimme kanssa. Vastaat myös Karton kuluttajaviestinnän viemisestä seuraavalle tasolle yhdessä Karton omien sekä ulkopuolisten resurssien kanssa. Olet osa johtoryhmäämme ja raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta liiketoimintamuotoilun hyödyntämisestä liiketoiminnan strategisen tason kehittämiseen
  • Strategista näkemystä ja osaamista markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen
  • Vahvaa osaamista tuotekokonaisuuksien sekä palvelujen tuotteistamisesta
  • Kykyä kuluttajaymmärryksen syventämiseen ja trendien ”haisteluun”
  • Kokemusta sosiaalisen median viestinnän ja markkinoinnin toteuttamisesta
  • Positiivisuutta, hyvää kommunikointikykyä sekä itsenäistä ja aloitteellista toimintatapaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisessa muutosvaiheessa olevaan organisaatioon laadukkaiden, oman alansa johtavien tuotteiden parissa. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden päästä rakentamaan perinteisen yrityksen tähän päivään päivitetyn strategian mukaista kuluttajabrändiä. Pääset katsomaan tulevaisuuteen ja vaikuttamaan yrityksen kehitykseen, rakentamaan ja toteuttamaan strategiaamme. Olet omalta osaltasi avainasemassa vaikuttamassa Karton menestystarinaan suomalaisten tunteiden tulkkina.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Karto, toimitusjohtaja Kalevi Koistinen, 12.2. klo 8.30-10.00, 14.2. klo 15-16.30 tai 18.2. klo 09.00-10.00, 040 563 0748 / kalevi.koistinen@karto.fi ja Personnel Group, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 25.2.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

 

Haku päättyi

25.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: Karto

Karto on vuodesta 1971 toiminut Suomalaisten tunteiden tulkki. Karto konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 14 milj. € ja Karto työllistää noin 50 henkilöä. Karton pääkonttori on Jyväskylässä. Kartolla on tytäryhtiö Virossa ja osakkuusyhtiöitä Latviassa, Liettuassa ja Suomessa. Karton päätuotealueita ovat kortit, paketointi, askartelu, kattaustuotteet ja toimistotarvikkeet.  www.karto.fi