Myynti-insinööri

Etsimme nyt uuteen tehtävään Turkuun

Myynti-insinööriä

laajentamaan toimintaamme Länsi-Suomen alueella.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti myyntitiimimme palvelukykyä sekä automaation ja pneumatiikan osaamistamme. Myyntimme on kasvanut neljässä vuodessa noin 65%, ja haluamme jatkossakin olla tunnettuja vahvasta halusta palvella asiakkaitamme hyvin.

Tehtäväsi on kasvattaa myyntiämme Turun ja lähialueen asiakkailla. Kartoitat asiakkaidemme tarpeita, suunnittelet ja ehdotat automaatioratkaisuja tarjouspyyntöjen ja kyselyiden pohjalta. Osaamisesi ja asiakastuntemuksesi kehittyessä saat myös hoitoosi omia vastuuasiakkaita, joille olet ensisijainen asiantuntija myyntitiimissämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta halua oppia ja kehittyä vahvaksi alan ammattilaiseksi. Nautit asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta, jota sopiva tekninen koulutuksesi tukee hyvin. Siemensin teollisuusautomaation tuotteiden ja ratkaisujen tuntemuksesta ja käytännön kokemuksesta on merkittävää etua tehtävässä.

Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen sekä Sinut tunnetaan positiivisesta asenteestasi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen ja osaamisesi mukaisen palkkauksen vakavaraisessa ja menestyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntipäällikkö Heikki Kekäläinen, p. 040 7396055 ja Personnel Groupista Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.3.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

18.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turku

logo: Sitek-Palvelu Oy

LAATUTUOTTEITA SAA MUUALTAKIN, MUTTA EI SAMAA HUIPPUOSAAMISTA

Sitek-Palvelu Oy on 1988 perustettu automaatioalan yritys, jonka tuotetarjonnan ytimen muodostavat Siemensin ja Sickin automaatiotuotteet. Tuotetarjontaa täydentävät ASCO Numaticsin ja Sitekin omat pneumatiikkatuotteet, joille myös on ominaista laadukkuus ja sopivuus vaativiin teollisuusolosuhteisiin.

Liikevaihtomme on n. 5,9 M€ ja palveluksessamme on 15 henkilöä Jyväskylän ja Tampereen toimipisteissämme. Sitek-Palvelu Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia.

Olemme toimineet menestyksekkäästi Siemensin teollisuusautomaation Approved Sales Partnerina Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Nyt yhdessä Siemensin kanssa haluamme laajentaa palveluamme myös Varsinais-Suomen teollisuusasiakkaille.