Myynti-insinööri

Kasvumme tueksi haemme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi on tekninen myyntityö yritysasiakkaille. Tehtävän painopiste määräytyy taustasi ja osaamisesi mukaisesti. Se voi olla asiakassuhteiden hoidossa ja uusasiakashankinnassa, jolloin tehtävässä painottuvat myyntineuvottelut sekä tarjousten ja asiakassopimusten tekeminen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta koti- ja ulkomailla. Vaihtoehtoisesti tehtävänkuvassa voivat painottua tarjouslaskenta, tilauskäsittely ja dokumentointi. Asiantuntijamme tarjoavat tehtäviin hyvän taustatuen.

Sinulla on tehtävään soveltuva, mielellään tekninen korkeakoulutus, esim. insinööri tai DI ja halu toimia kansainvälisen teknisen myynnin tehtävissä. Haluat kehittää omaa osaamistasi edelleen tehtävän vaatimusten mukaisesti. Kokemustaustasi voi olla vastaavista tehtävistä esim. energia- tai prosessiteollisuuden parista. Toimintatyylisi on myyntihenkinen, tavoitteellinen ja järjestelmällinen. Asiakastyö edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Kansainvälisessä työympäristössämme tarvitset hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Myös tietotekniset valmiutesi ovat hyvätasoiset ja suunnitteluohjelmistojen osaaminen on tehtävässä eduksi.

Tavoitteenamme on palkata kaksi myynti-insinööriä, joista toinen toimii vahvemmin asiakasrajapinnassa toisen roolin painottuessa ainakin alkuvaiheessa tarjouslaskentaan, tilausten käsittelyyn ja dokumentointiin. Tehtävien sijaintipaikka on Jyväskylä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 17.3.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

17.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: Sammet Dampers

Sammet Dampers on Pohjois-Euroopan johtava teollisuuden sulku- ja säätöpeltien kehittäjä ja toimittaja, jolla on huippuosaamiseen ja omaan tuotekehitykseen perustuva kattava peltivalikoima. Toimimme maailmanlaajuisesti kaikilla markkinoilla ja Sammet-peltejä onkin käytössä yli 80 eri maassa, jokaisessa maanosassa. Sammet on rekisteröity tavaramerkki EU-alueella.