Myynti-insinööri

Haluatko vaihtelevan työn, jossa ei ole kahta samanlaista päivää? Koetko kansainvälisen ympäristön ja asiakaspalvelun omaksesi? Jos vastasit kyllä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

 

MYYNTI-INSINÖÖRI

 

Myynti-insinöörinä olet osa varaosamyyntitiimiämme, jossa pääset tekemään suunnitelmallista ja tavoitteellista myyntityötä kansainvälisten asiakkaiden parissa. Tehtävässäsi vastaat oman alueesi tavoitteiden saavuttamisesta vara- ja kulutusosamyynnissä sekä erilaisissa huoltoratkaisuissa ja laitteisiin liittyvissä päivityspaketeissa. Tehtävä sisältää myös tarjousten ja tilausten käsittelyä sekä teknistä tukea asiakkaille.

 

Työssäsi tarvitset hyvää teknistä ongelmanratkaisukykyä ja tietysti myynnillisesti aktiivista otetta.  Tapaat asiakkaita säännöllisesti, joten nautit ihmisten kanssa toimimisesta ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

 

Odotamme lisäksi:

  • kokemusta vastaavasta myynti- tai vientityöstä
  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • matkustusvalmiutta

 

Tarjoamme:

  • mukavan tiimin
  • kansainväliset asiakkaat
  • kattavan perehdytyksen
  • nykyaikaiset työvälineet

 

”Myynti-insinööri työskentelee omilla vastuumaillansa huolehtien aktiivisesti asiakkaidensa varaosatarpeista. Hyvä tuki suunnittelusta auttaa tehtävän onnistumisessa. Asiakaskäynneillä ympäri maailmaa saa monipuolisen kuvan asiakasympäristöistä erilaisissa kulttuureissa.

Omalla aktiivisuudella, kannustavalla palkkauksella ja hyvällä työyhteisöllä ei voi epäonnistua.”  Mikko Puputti, Sales engineer

 

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.11.2019 mennessä www.personnel.fi  kotisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä: Leena Raukola, Customer Service Director p.040 823 6954, leena.raukola@elematic.com tai Jarkko Laine, Konsulttijohtaja, PERSONNEL GROUP p. 03 3138 0477.

 

Haku päättyi

10.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Akaan Toijala

logo: Elematic Oyj

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittaja.

Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. 

Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

Tutustu esimerkkiprojektiin   

Lisää meistä: www.elematic.com . Seuraa meitä LinkedIn, Facebook, YouTube ja Twitter.