Myynti- ja markkinointijohtaja

Toimintamme laajentumisen myötä haemme joukkoomme

Myynti- ja markkinointijohtajaa.

Tehtävässä tulet vastaamaan yrityksen pysäköinnin operointi- sekä digitaalisen liiketoiminnan myynnin ja markkinoinnin johtamisesta. Toimit lähiesimiehenä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille ja vastaat tiimin rakenteen sekä osaamisen kehittämisestä ajatellen tulevaisuuden asiakkaan tarpeita. Huolehdit nykyisten asiakkuuksiemme johtamisesta ja kehittämisestä sekä yrityksen uusasiakashankinnasta strategiamme mukaisesti.

Yhteistyö Finnparkin pysäköintiliiketoiminnan kanssa on tiivistä. Kuulut yrityksen johtoryhmään ja näin ollen myös strateginen suunnittelu kuuluu tehtävänkuvaasi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on:

  • Vahvaa kokemusta ja näyttöä myynnistä sekä myynnin johtamisesta
  • Aiempaa kokemusta yhteistyöstä rakennusliikkeiden, kiinteistöjen omistajien sekä kaupunkien kanssa
  • Projektiosaamista, kokemusta myynnin strategiatyöstä sekä vahvaa johtamiskompetenssia

Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja olet joukkuepelaaja. Ymmärrät asiakkuuksia ja olet jatkuvasti valmis opettelemaan uutta. Ymmärrät palveluliiketoiminnan tarpeita sekä olet avoin uusille teknologioille. Markkinoinnin, erityisesti digitaalisen markkinoinnin, osaamisen katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle innostuneen ja motivoivan työympäristön ja tiimin. Pääset toimimaan alansa huippuasiantuntijoiden parissa oman alansa kehityksen kärjessä olevan yrityksen palveluksessa. Meillä on työn tekemiseen positiivinen asenne ja pyrimme jatkuvaan kehitykseen. Olemme oman alamme edelläkävijä ja meiltä asiakas saa markkinoiden parhaat palvelut. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja meitä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 2.5. mennessä osoitteessa: www.personnel.fi

Haku päättyi

02.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Finnpark Oy

Finnpark tuottaa älykkäitä pysäköinnin palveluita, jotka mahdollistavat joustavan liikkumisen kaupunkikeskustoissa. Pysäköintipaikkojen omistajille tuotamme palveluita laitetoimituksista kokonaisvaltaiseen pysäköinnin hallintaan. Finnpark Oy on Tampereen kaupungin 100% omistama markkinaehtoisesti toimiva yritys. Liikevaihtomme on noin 26 m€ ja liikevoittomme vuonna 2018 oli 6,2 m€. Yrityksessä työskentelee noin 50 työntekijää. Visiomme on olla halutuin pysäköintipalvelujen tuottaja Suomessa.