Myyntiedustaja

Haemme MYYNTIEDUSTAJAA

Vastaat myynnistä päivittäistavarakaupoille Jyväskylän, Kuopion ja Joensuun alueilla.  Toteutat suunnitellut aktiviteetit ja promootiot sekä ohjeistat menekinedistäjän toimintaa. Varmistat tuotteidemme parhaan mahdollisen esilläolon, näkyvyyden ja ulosmyynnin alueesi päivittäistavarakaupoissa käyntiohjelmasi mukaisesti.

Sinulla on kaupallinen koulutus ja jo muutaman vuoden näytöt myyntiosaamisestasi sekä vahva tahto voittaa ja kykyä tehdä tuloksia. Työskentelet itsenäisesti vahvojen brändien ja osaavien ihmisten parissa ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittymiseen, uuden oppimiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun huippubrändien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Key Account & Field Sales Manager Maria Estlander, Mars Finland Oy, 040 719 7575  ti. 12.2  ja pe. 15.2 klo 15-17 sekä Janne Metsä, Personnel Group, 0400 909 927.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.2. mennessä.

Haku päättyi

18.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Jyväskylä

logo: Mars Finland Oy

Mars Finland Oy on Mars -yhtymän tytäryritys, joka maahantuo ja myy Suomessa useita kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä kuten: MARS®, M&M’S®, SNICKERS®, TWIX®, WHISKAS®, PEDIGREE®, UNCLE BEN’S® ja DOLMIO®.  Mars Finland on osa pohjoismaista Mars Nordics liiketoimintayksikköä, jonka runsaat 260 työntekijää toimivat kolmen kategorian Petcare-, Chocolate- ja Food-tuotteiden parissa. Yksikön pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja myyntikonttorit Helsingissä ja Oslossa.