Myyntijohtaja

Vastaat yhtiön asiakkuuksien johtamisesta sekä kolmen hengen myyntitiimistä kotimaassa ja itse teet aktiivista myyntityötä kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden parissa. Tavoitteenasi on kannattava kasvu, joka vaatii kehitystyötä yhdessä muun organisaation kanssa. Raportoit suoraan yhtiön toimitusjohtajalle.

Sinulla on vahva kokemus ratkaisumyynnistä ja toimit itsenäisellä otteella. Teet tiivistä ja hyvää yhteistyötä niin asiakkaiden kuin oman organisaation kanssa. Vuorovaikutus- ja johtamistaitosi ovat tehtävän edellyttämällä tasolla. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielitaito, ruotsin taidosta on tehtävässä etua. Liikkuminen aktiivisesti asiakkaiden luona on luontainen toimintatapasi, mutta hoidat myös muut vastuusi huolella. Asuinpaikkasi / kotikonttorisi voi olla missä päin tahansa Suomea, tehtaalla Porissa käyt 1-2 kertaa kuukaudessa.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen tehtävän, jossa saat sitoutuneen ja eteenpäin pyrkivän perheyhtiön tuen työssä onnistumiselle.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUPIIN, konsultit Niina Rekola, puh. (03) 3138 0455 ja Ari Juvonen puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.10.2017 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

17.10.2017

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Suomi

logo: Oy Fiblon Ab

Oy Fiblon Ab – ihmisenkokoinen teollisuusyritys. Fiblon on vuonna 1979 perustettu porilainen perheyritys, jonka ohjaimissa on toinen sukupolvi. Monipuolinen tuotevalikoima koostuu kattaus-, pyyhintä- ja mukavuustuotteista. Asiakkaita ovat mm. hotellit, ravintolat, kahvilat, lento- ja rautatieyhtiöt sekä risteilyalukset. Maantieteellisesti asiakkaat ovat Skandinaviassa ja Manner-Eurooopassa, mutta Fiblonin tuotteita käytetään kaikkialla maailmassa. www.fiblon.com