Myyntijohtaja

Oletko energinen, esimerkillä johtava ja innostava myynnin esimies tai sellaiseksi haluava? Tsemppaatko tiimistäsi esiin vahvuudet?  Onnistuuko tiimisi saavuttamaan huipputuloksia?

Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö FC TPS:n avainpaikalle myynnin johtajaksi.

 

Myyntijohtajana

 

tehtävänäsi on vahvistaa myynnin prosesseja sekä johtaa myyntityötä systemaattisesti ja tavoitteellisesti. Koska johdat myös esimerkillä, teet itsekin myyntityötä ja toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Olet siis vastuussa sekä strategisesta että operatiivisesta johtamisesta. Ennen kaikkea olet ihmisten johtaja, jonka tehtävä on rakentaa voittava myyntiorganisaatio ja saada se syttymään huipputuloksiin.

Toivomme kokemusta tuloksellisesta ja menestyksekkäästä myyntityöstä sekä myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Ymmärrät tämän päivän myynnin lainalaisuudet ja osaat käyttää nykyaikaisia myynnin työkaluja. Sinulla on hyvät verkostot ja kyky luoda luontevasti uusia. Toimit tavoitteellisesti myös paineen alla. Olet persoonana tsemppaava ja innostava, sinulla on kykyä ajatella asioita uudella tavalla sekä palavaa halua motivoivaan ja kannustavaan esimiestyöhön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän, ainutlaatuisen, tunnetun ja perinteikkään brändin tuomat mahdollisuudet, sekä vapauden uudistaa myynnin prosesseja sopivaksi katsomallasi tavalla. Tavoitteiden saavuttamisessa sinua tukevat energinen ja nuorekas toimistomme mustavalkoisen sydämen omaava tiimi.

Jos sydämesi sykkii urheilulle ja älysi kaipaa liiketoiminnallisia haasteita, olet etsimämme johtaja.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuo. Hannelen tavoitat numerosta  0400 714 113. Hae tehtävää täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 13.10.2019 mennessä.

 

 

Haku päättyi

13.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turku

Toimiala

Urheilu, jalkapallo

logo: FC TPS Turku Oy

Turun Palloseura eli TPS on vuonna 1922 perustettu turkulainen jalkapalloseura, jonka miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösessä. Se pelaa kotiottelunsa Veritas Stadionilla, ja seuran tunnusvärit ovat musta ja valkoinen. 

 

TPS kuuluu Suomen perinteikkäimpien jalkapalloseurojen joukkoon, minkä lisäksi se on tunnettu ja menestyksekäs kasvattajaseura. Seura on voittanut Suomen mestaruuden kahdeksan kertaa, Suomen Cupin kolme kertaa, sekä Liigacupin yhden kerran.  TPS:n naisten edustusjoukkue pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Naisten Liigassa. Sen paras saavutus on vuoden 1978 Suomen-mestaruus.