Myyntijohtaja

Etsimme Sastamalaan kansainvälistä kokemusta omaavaa

Myyntijohtajaa, Partner sales

Vastaat Lojer Groupin kansainvälisen ja kasvavan jakeluverkoston kehittämisestä ja johtamisesta. Sinulla on osaava kuuden hengen tiimi johdettavana. Kykenet jalkauttamaan yhtiön strategiaa oman tiimisi sekä jälleenmyyjien suuntaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Omaat hyvää kokemusta teollisuustuotteiden myynnistä B-to-B asiakkaille kansainvälisessä ympäristössä. Olet myös hankkinut kokemusta jakelukanavien kehittämisestä ja johtamisesta. Sinulla on esimieskokemusta ja Medical-liiketoiminnan kokemuksesta on tässä tehtävässä etua. Asiakastapaamiset ja -kommunikaatio sekä neuvottelut ovat sinulle tuttua kauraa. Olet laatinut tarjouksia ja sopimuksia näihin tilanteisiin liittyen englannin kielellä.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt hyvin verkostoitumaan eri kulttuureista tulevien jälleenmyyjien kanssa. Tehtävässä on pääosin matkustusta ulkomaille eli matkustusvalmiutesi pitää olla hyvä.

Odotamme, että olet määrätietoinen toiminnassasi ja pystyt viemään asioita päätyyn, tarvittaessa onnistuu delegointikin. Olet helposti lähestyttävä ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Johdat esimerkillä ja päätöksentekokykysi on hyvä.

Tehtävän nykyinen haltija on jäämässä eläkkeelle ja tässä tehtävässä on tarkoitus tehdä hyvä perehdytys.

Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi suomalaista vakavaraista kasvuyritystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel, henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen, puh. (03) 3138 0488. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 6.1.2020 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.

Haku päättyi

06.01.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Sastamala

logo: Lojer Group

Lojer-konserni on Pohjoismaiden suurin sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja elinkaaripalveluiden tuottaja sekä johtava fysioterapialaitteiden ja -tarvikkeiden jälleenmyyjä. Yhtiö valmistaa tehtaillaan Sastamalassa, Kempeleessä ja Lahdessa muun muassa sairaalasänkyjä sekä leikkaus-, tutkimus- ja hoitopöytiä. Vuonna 1919 perustettu yhtiö työllistää noin 180 henkilöä ja se on alan merkittävin kotimainen työllistäjä. Liikevaihto on 32 miljoonaa euroa ja viennin osuus koko tuotannosta on 65 prosenttia ja leikkauspöydistä noin 95 prosenttia. Konserniin kuuluvat myös myyntiyhtiöt Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä. Lojer on tänä vuonna palkittu Vuoden Päähankkijana, Hallituspartnerien Kultaisella Nuijalla ja Pirkanmaan Vientipalkinnolla. Katso lisätietoja:  www.lojer.com