Myyntipäällikkö

Vastaat Sinulle nimetyistä olemassa olevista kotimaisista asiakkaista ja teet myös aktiivista uusasiakashankintaa. Osallistut omalta osaltasi myös toiminnan kehittämiseen, jolla varmistetaan kannattava kasvu. Pääpaino työssäsi on henkilökohtaisessa ja liikkuvassa myyntityössä. Raportoit yhtiön myyntijohtajalle.

Sinulla on hyvä kokemus ratkaisumyynnistä ja pystyt hoitamaan itsenäisesti oman vastuualueesi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielitaito. Olet valmis liikkumaan kotimaassa ja olet parhaimmillasi asiakkaiden luona, mutta hoidat myös muut sovitut vastuusi huolella.

Asuinpaikkasi / kotikonttorisi voi olla missä päin tahansa Suomea, tehtaalla Porissa käyt 1-2 kertaa kuukaudessa.

Tarjoamme Sinulle hyvän mahdollisuuden myyntityössä onnistumiseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen laadukkaiden tuotteiden avulla pitkäjänteisesti toimivassa perheyhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUPIIN, konsultit Niina Rekola, puh. (03) 3138 0455 ja Ari Juvonen puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.10.2017 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

 

Haku päättyi

17.10.2017

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Suomi

logo: Oy Fiblon Ab

Oy Fiblon Ab – ihmisenkokoinen teollisuusyritys. Fiblon on vuonna 1979 perustettu porilainen perheyritys, jonka ohjaimissa on toinen sukupolvi. Monipuolinen tuotevalikoima koostuu kattaus-, pyyhintä- ja mukavuustuotteista. Asiakkaita ovat mm. hotellit, ravintolat, kahvilat, lento- ja rautatieyhtiöt sekä risteilyalukset. Maantieteellisesti asiakkaat ovat Skandinaviassa ja Manner-Eurooopassa, mutta Fiblonin tuotteita käytetään kaikkialla maailmassa. www.fiblon.com