Myyntipäällikkö

Oletko etsimämme myynnin ja asiakashankinnan rautainen ammattilainen?

Haemme uuteen tehtävään

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan myynnistä ja uusasiakashankinnasta

Vastuullasi on uusasiakashankinta, asiakasneuvottelut, tarjousten laadinta ja seuranta, asiakassopimukset sekä asiakashinnoittelu. Tehtävänäsi on vahvistaa olemassa olevia reittejä ja jakelupalvelua uusilla asiakkailla. Tavoitteenasi on myynnin ja toiminnan kannattava kasvu erityisesti Pohjois-Suomen sekä Lapin talousalueilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti BtoB myynnistä. Uusasiakashankinta ja tarjousten laadinta on sinulle tuttua ja luontevaa, hallitset myös katelaskennan. Logistiikan ja kuljetustuotannon tuntemus on tehtävässä selkeä etu, samoin verkostoituminen teollisuuden, kaupan, tukkujen ja elintarviketuotannon kanssa. Etsimme määrätietoista myynnin ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän merkittävän kokoisessa kuljetusyrityksessä. Tehtävän sijaintipaikka voi olla joko Rovaniemi tai Oulu.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Kuljetusliike Kristo ja Kumppanit, toimitusjohtaja Riku Niemelä p. 0400 954 596 ja Personnel Group, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 13.2 2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Haku päättyi

13.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Oulu tai Rovaniemi

logo: Kuljetusliike Kristo

Kuljetusliike Kristo ja Kumppanit on Rovaniemellä pääkonttoriaan pitävä kuljetusliike. Toiminta-alueemme on Suomen, Ruotsin ja Norjan lisäksi osa Keski-Euroopan maista. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavat ja joustavat kuljetuspalvelut kappaletavara- ja elintarvikekuljetuksissa. Kalustona omia raskaita yhdistelmiä meillä on n. 40, joista 10 varusteltuja lämpösäädeltyihin kuljetuksiin. Yrityksen palveluksessa on noin 50 kuljetusalan ammattilaista; kuljettajia, korjaamotyöntekijöitä, ajojärjestelijöitä, terminaalihenkilöstöä ja hallinnollista henkilökuntaa. Olemme toimineet kuljetusalalla yli 40 vuotta ja seuraamme alan kehitystä tiiviisti, samalla kehittäen omaa toimintaamme uudistetulla kasvupolulla.