Myyntipäällikkö

Huurteen tavoite on olla johtava ekologisen jäähdytys- ja lämmöntuottoteknologian sekä -palveluiden toimittaja. Haluamme auttaa asiakkaitamme edistämään liiketoimintaansa turvallisemmin ja energiatehokkaammin säästäen planeettamme luonnonvaroja. Vahvistamme rivejämme isojen ja vaativien jäähdytysjärjestelmäkokonaisuuksien myynnistä vastaavalla

MYYNTIPÄÄLLIKKÖLLÄ

Myyntipäällikön rooli vie sinut sinne, missä tarvitaan sekä kylmää että lämmintä! Asiakkaitasi ovat esimerkiksi elintarvike- ja lääketeollisuuden yritykset, jäähallit ja logistisesti kylmäketjuja vaativat toimijat ympäri Suomen. Rakennat uusia ja ylläpidät olemassa olevia asiakassuhteita, tarjoat räätälöityjä kokonaisratkaisuja ja tuotat asiakaslisäarvoa konsultoivasta tarvekartoituksesta kustannustehokkaaseen toimitukseen. Asiakaskäynnit ovat viikoittaisia, mutta pääsääntöisesti pääset yöksi kotiin.

Oikean osaajan tuntomerkit

Tässä työssä tärkeä menestymisen työväline on asenne. Teemme ympäristöystävällistä energiaa sekä jäähdytykseen että lämmitykseen ja ensisijaisesti etsimme henkilöä, joka on yhtä innostunut energiatehokkuudesta ja vaikuttamaan positiivisesti ilmastomme tulevaisuuteen kuin mekin. Olet ratkaisumyyjä sydämeltäsi ja asiantuntijuuttasi vahvistaa kokemus asiakastyöskentelystä esimerkiksi merkittävien teknologiakokonaisuuksien tai automaatioratkaisujen parissa.

Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi sujuvasti konsernikieltämme englantia.

Muutama sana meistä

Kanssamme tulet toimimaan ilmastonmuutoksen ehkäisyn näkökulmasta tärkeän työn parissa. Huurre on kansainvälinen teknologia- ja palvelujohtaja vihreän, hiilidioksidipohjaisen jäähdytyksen ja lämmöntuoton saralla. Suunnittelemme ja toimitamme ammattilaisratkaisut, joilla minimoimme asiakkaidemme kylmäketjun energiankulutuksen ja optimoimme lämmöntuoton. Olemme vastuullinen toimija ja toimimme hiilijalanjalanjälkeä pienentäen, energiaa ja rahaa säästäen.

Tulet työskentelemään näköalapaikalla, Huurre-yhtymän suurimman Refrigeration Solutions-liiketoimintayksikön strategian ytimessä. Roolisi on itsenäinen, mutta myyntityön tukena sinulla ovat paikalliset aluemyyjät sekä yksikkömme johtaja Kari Reunanen. Vahvan tukiverkoston sinulle tarjoaa myös tekninen tukitiimimme. Lisäksi huolehdimme jatkuvin koulutuksin, että osaamisesi vastaa uusimpia kylmäalan vaatimuksia.

Kollegasi odottavat sinua Huurteen pääkonttorilla, Vantaalla.

Hae mukaan tuottamaan lisäarvoa kylmästä!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 25.3.2019 mennessä osoitteen www.personnel.fi kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Haku päättyi

25.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa

logo: Huurre Finland Oy

Huurre on kansainvälinen jäähdytys- ja energiajärjestelmiä tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Ainutkertaisena asiakaslupauksenamme on jäähdytyksen ja lämmöntuoton energiankulutuksen optimointi edistyksellisen automaatio- ja CO2-osaamisemme avulla. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä huolto- ja korjauspalveluja. Toimituksemme vaihtelevat yksittäisistä järjestelmätuotteista laajoihin jäähdytys- ja lämmön tuottoratkaisuihin sisältäen teknisen suunnittelun ja projektinhoidon, asennuksen ja huoltopalvelut. Asiakkaitamme Suomessa ovat teollisuus, logistiikkakeskukset, päivittäistavarakauppa, jäähallioperaattorit, ammattikeittiöt ja lääkeala. Huurre työllistää tänä päivänä yli 600 työntekijää viidessä eri maassa, ja sen liikevaihto on n. 130 miljoonaa.