Myyntipäällikkö

Huurteen tavoite on olla johtava ekologisen jäähdytys- ja lämmöntuottoteknologian sekä -palveluiden toimittaja. Haluamme auttaa asiakkaitamme edistämään liiketoimintaansa turvallisemmin ja energiatehokkaammin säästäen planeettamme luonnonvaroja. Vahvistamme rivejämme isojen ja vaativien jäähdytysjärjestelmäkokonaisuuksien myynnistä vastaavalla

MYYNTIPÄÄLLIKKÖLLÄ

Myyntipäällikön rooli vie sinut sinne, missä tarvitaan kylmää! Asiakkaitasi ovat esimerkiksi elintarvike- ja lääketeollisuuden yritykset, jäähallit ja logistisesti kylmäketjuja vaativat toimijat ympäri Suomen. Rakennat uusia ja ylläpidät olemassa olevia asiakassuhteita, tarjoat räätälöityjä kokonaisratkaisuja ja varmistat onnistuneen asiakaskokemuksen tarvekartoituksesta kustannustehokkaaseen toimitukseen. Asiakaskäynnit ovat viikoittaisia, mutta pääsääntöisesti pääset yöksi kotiin.

Oikean osaajan tuntomerkit

Tässä työssä tärkeä menestymisen työväline on asenne. Teemme kestävän kehityksen kautta energiaa ja ensisijaisesti etsimme henkilöä, joka on yhtä innostunut energian säästämisestä ja vaikuttamaan positiivisesti ilmastomme tulevaisuuteen kuin mekin. Olet ratkaisumyyjä sydämeltäsi ja asiantuntijuuttasi vahvistaa kokemus asiakastyöskentelystä esimerkiksi merkittävien teknologiakokonaisuuksien tai automaatioratkaisujen parissa.

Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi sujuvasti konsernikieltämme englantia.

Muutama sana meistä

Kanssamme tulet toimimaan ilmastonmuutoksen ehkäisyn näkökulmasta tärkeän työn parissa. Huurre on kansainvälinen teknologia- ja palvelujohtaja vihreän jäähdytyksen ja lämmöntuoton saralla. Suunnittelemme ja toimitamme ammattilaisratkaisut, joilla minimoimme asiakkaidemme kylmäketjun energiankulutuksen ja optimoimme lämmöntuoton. Olemme vastuullinen toimija ja toimimme hiilijalanjalanjälkeä pienentäen, energiaa ja rahaa säästäen.

Tulet työskentelemään Huurre-yhtymän suurimmassa, Refrigeration Solutions-liiketoimintayksikössä. Roolisi on itsenäinen, mutta myyntityön tukena sinulla ovat paikalliset aluemyyjät sekä yksikkömme johtaja Kari Reunanen. Vahvan tukiverkoston sinulle tarjoaa myös tekninen tukitiimimme. Lisäksi huolehdimme jatkuvin koulutuksin, että osaamisesi vastaa uusimpia kylmäalan vaatimuksia.

Kollegasi odottavat sinua Huurteen pääkonttorilla, Vantaalla.

Hae mukaan tuottamaan lisäarvoa kylmästä!

 Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 6.10.2019 mennessä osoitteen www.personnel.fi kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Haku päättyi

06.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa

logo: Huurre Finland Oy

Huurre on kansainvälinen jäähdytysjärjestelmäratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Ainutkertaisena asiakaslupauksenamme on kylmäketjun ja sen energiankulutuksen optimointi edistyksellisen Huurre iTOP-jäähdytysautomaation ja CO2-osaamisemme avulla. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä huolto- ja korjauspalveluja. Toimituksemme vaihtelevat yksittäisistä järjestelmätuotteista laajoihin jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuihin sisältäen teknisen suunnittelun ja projektinhoidon, asennuksen ja huollon. Asiakkaitamme Suomessa ovat mm. teollisuus, logistiikkakeskukset, päivittäistavarakauppa, jäähallioperaattorit sekä ammattikeittiöt. Huurre työllistää tänä päivänä yli 700 työntekijää viidessä eri maassa, ja sen liikevaihto on n. 140 miljoonaa.